Piggare!


Betty & Tyra en dag på IKEA för några veckor sedan. Betty har sin söt-coola byxdress på sej och inbakad fläta -som inte höll sej på plats så länge  🙂

TACK! Jag mår mycket bättre nu. Det är det som är så skönt med antibiotika -det värsta går över snabbt. Nu hoppas jag att det dröjer innan jag får UVI nästa gång. Helst aldrig.

Jag var så pass pigg idag att Jocke, jag och tjejerna var ute på en 2-timmars promenad. Visserligen inte i PW fart, men ändå! Jag är så glad att jag fortfarande kan röra mej. Foglossningen är väldigt snäll mot mej än så länge. På eftermiddagen så fick vi besök av vår kollega Perra och söta sonen Johannes -de slapp dock att hamna på bild för mina batterier till kameran var helt döda. 🙂

Nästa vecka så börjar vi att jobba igen. Jocke och jag ska dela på föräldraledigheten fram till oktober. Nya tag!


9 comments

 1. Ida says:

  Hade också det där under graviditeten, gick länge utan att veta varför jag kände mig sjuk. Men med medicin gick det över på en vecka! Lycka till och hoppas att du slipper fler ”krämpor”,

 2. Lotusbarnen says:

  Hej!

  Jag heter Josefine Jacobsson och jag och två vänner, Sara och Linnea, arbetade på ett barnhem i Indien under 2010. Under vår tid där uppdagades en verklighet av grov barnmisshandel, förtryck och förnedring av se nära 100 barnen som bor där. Trots våra rapporter och uppmaningar vänder de stora svenska bidragsorganisationerna andra kinden till. Vi är nu desperata och behöver hjälp. Genom att uppmärksamma allmänheten på fallet så hoppas vi att de svenska organisationerna kommer att tvingas till att ta sitt ansvar.
  Jag skulle därför vilja be om din hjälp att sprida vårt budskap och våra barn.

  Om du har några frågor så kan du skriva till oss på lotusbarnen@hotmail.com eller titta in på bloggen lotusbarnen.blogg.se .

  Det skulle betyda så mycket om du skulle vilja länka oss.

  Lycka till med allt!

  Kram

  Josefine

 3. Malin says:

  Det här måste vara den mysigaste bloggen jag råkat snubbla in på! Blir riktigt glad och mysig i hela kroppen av dina inlägg och fina bilder!

  Hoppas du har tid att svara på vart du har köpt det vackra överkastet som ni har på dubbelsängen, den med rosor på.

  Skönt för dig att du mår bättre också! 🙂

  (Lägger till denna blogg bland mina favoriter)

 4. Helena says:

  Malin: Åh vad GLAD jag blir över vad du skriver. TACK så mycket! 🙂
  Jag älskar överkastet (som är prickigt på ena sidan). Köpt på Ellos för 2 år sedan.
  Skickar till din mail också.
  Ha det så bra!
  KRAM

 5. Ansibecki says:

  Vad kul att läsa att du är piggare igen! 🙂 Och vad skönt att foglossningen inte är så allvarlig. Jag minns hur det var mina sista veckor innan sonen föddes. Inget kul alls… Förresten vilken fin hårfärg du har! Har inte tänkt på det innan men man ser kanske extra tydligt ovanifrån och i solljus som det är i inlägget när ni äter glass i stan. Ha en fin dag!

Lämna ett svar