Tips på barnpyssel! Bamses kokbok samt tillverka egna Fotosmycken

Bloggpanelen-Egmont

Jag ingår i Egmonts bloggpanel. Vilket är jätteroligt för jag och barnen får testa appar till min iPhone eller fysiska spel/böcker/pyssel. Efter test så kommer det recension här på bloggen.

 Börjar med ett pyssel som jag och döttrarna Tyra 3 år och Betty 4,5 år gjorde tillsammans. Halsband med foton på.

karnan-kul-att-skapa-gor-dina-egna-fotosmycken

 

Det är från 6 år och det är pyssligt så det kan jag förstå. 🙂 Min 3-åring stoppade den t o m i munnen så klistret försvann… hahaha. Men 4,5-åringen ville vara med och fixa. Båda tyckte att resultatet blev såååå fint. 

053

Vi nöjde oss med att göra ett halsband var denna gång. Det var absolut inte svårt, bara klippa till en bild och klistra dit. Snören och de fina presentpåsarna medföljde. Tänkte direkt att detta var en perfekt present till mor och farföräldrar. Men mina barn ville behålla dem. Med bilden på de själva runt halsen såklart. Ännu bättre: mor och farföräldrarna köper detta till sina barnbarn och kanske kan förvänta sej en present tillbaka? 😀

Beskrivning: Skapa personliga smycken med dina favoritbilder. I förpackningen finns sex metallhängen, tråd i olika färger, mobilsmycke och fina satinpåsar för att ge bort smycken i.Innehåll: 2 fyrkantiga metallhängen, 2 runda metallhängen, 2 rektangulära metallhängen, Rosa band (1 m) i mockaimitation, svart strechtråd (1 m), 2 satinpåsar (rosa och svart), mobilsmycke, dubbelhäftande tejp, bubbelstickers av plast, instruktionshäfte.

Fotosmycken finns att köpa HÄR eller HÄR

 

bamse_kokbok-19209078-frntl

 

Bamses kokbok är en jättefin bok för alla killar och tjejer som gillar att fixa i köket.

 

001

Pappan i huset testade att laga Fattiga riddare tillsammans med Betty, vilket smakade utmärkt! 😀

Beskrivning: i Bamses kokbok bjuder Bamse och hans vänner på sina bästa recept. Här hittar du nyttig mat, enkla mellanmål och härliga godsaker. Innehåller tydliga steg-för-steg-beskrivningar och bilder.

Bamses kokbok finns att köpa HÄR och HÄR

Apparna som vi har testat kommer i ett separat inlägg.

 

 

Lämna ett svar