God kväll

Vårt sovrum

Vårt sovrum

Klockan är 21 och jag är helt slut. Livet som 40+ och småbarnsförälder plus tonårsförälder samtidigt kanske? 😀

Nä än ska vi inte sova, blir lite filmmys med mannen i huset på tu man hand först. Om man håller sej vaken zzzzzz…..

029

Jag har bäddat med nytvättade sängkläder så sängen lockar ganska mycket. 🙂

Hoppas att ni har det bra. Partylördag eller hemmakväll. I staden eller på landet. Tant eller flicka. Förresten har jag kommit på att man aldrig någonsin kommer känna sej som tant. Inombords så känner jag mej som 25 fortfarande och det kanske man gör även fast man är 80 år och kroppen inte funkar som man vill?! Sorgligt på nåt vis. Hoppas att man får umgås med några i samma ålder som också känner sej som 25 år, så man hänger med några som fattar! 🙂 Eller så får jag som 80-åring hänga med mina barnbarn! Eller kanske t o m barnbarnsbarn om jag snart skulle bli farmor? När jag födde Linus så var jag 20 år och min mamma blev mormor vid 39 år. 😀

KRAM

2 comments

  1. Anna says:

    Så har jag oxå tänkt, om min dotter får barn i samma ålder som jag fick henne så är jag inte 40 år innan jag blir mormor 😛 Är oxå supertrött på kvällarna, ska dricka kaffe nu så att jag håller mig vaken 😉 Kram

  2. Milla says:

    Hej Helena, hoppas ingår en mysig kväll o ser en bra film. Har sett en bra med mina boys ikväll. Gangster Squad, om mn gillar gangsterfilmer så var den superb. Jag är väl lite emot det där att ”känna sig som” en viss ålder. Hur är man som 25? Jag kan tycka att varje ålder är som mest optimal, däremot är det som händer omkring en det som gör att man blir gammal, haha. Vi är ju tyvärr rätt ålderfixerade, det är lite synd. Stor kram!

Lämna ett svar