Tävling!

Nu är det äntligen dags för en tävling/utlottning  här hos mej. Butiken Nordljus ligger ju nästan granne med mej så jag har shoppat lite där till er! 😀

Du som vill vara med kan vinna detta från Green Gate:


Set med tre stycken härliga tvålar i fin prickig present förpackning.


Gör så här:

1. Skriv en kommentar här under (1 lott)

2. Har du blogg så länkar du med bild (2 lotter)

3. Lägg till mej på Bloglovin´ (3 lotter)

bloglovin <———klicka!
Glöm inte att skriva i kommentarsfältet om du länkar och lägger till mej på bloglovin.


Tävlingen pågår till den 3 april!

1 år + 3 år idag! ♥

Idag är det extra mycket att fira. Det är idag ETT år sedan som jag skrev mitt första inlägg på min blogg och dessutom så är det TRE år sedan som Jocke och jag träffades. Oj vilka intensiva 3 år vi har haft. Vi har hunnit med att resa till Rom, Kreta, Tallinn och Peloponnesos (Grekisk halvö). Sålt lägenhet, sålt hus, köpt gammal bondgård, tokrenoverat, inrett, flyttat in hela vårt pick och pack, fått en underbar dotter och nu väntar vi vår andra fina dotter/son den 22 maj! Jag är SÅ tacksam och glad att vi fann varandra där på jobbet för 3 år sedan. Det är bara bröllop som fattas nu va? 😉  LOVE YA!

Jag startade upp bloggen mest för att jag äntligen skulle ta mej i kragen och få någon ordning på alla mina bilder på husrenoveringen. Ville ha mappar i min dator för varje rum där mina före och efter bilder skulle få plats. Men sedan var jag ju otroligt inspirerad av alla fina bloggar som jag besökte. Min blogg är en salig blandning av bebis, graviditet, tonåringar, renovering och inredning m.m. Som mitt liv är här på landet!

Vi har fått vara med om två inredningsreportage också, tack vare bloggen. Aftonbladets Härligt hemma och en lokaltidning i Sundsvall har varit hemma hos hos och plåtat och ställt frågor. Även lokal radio har intervjuat mej. Jag har faktiskt tackat NEJ till ytterligare två (en annan lokal tidning och en frilansande tjej) som ville göra reportage. Jag kände att det blev för mycket och nästan allt kom ju på samma gång också. Men de fick gärna återkomma, så vem vet. Det kanske blir något framöver. För mej känns det otroligt stort att någon ens kommer på tanken att vilja fota hemma hos oss.

Aftonbladets Härligt hemma i vårt sovrum. Sommaren 2009

Jag minns i somras att jag hade ca 80 besökare om dagen och tyckte att det var helt fantastiskt att så många ville besöka min lilla blogg. Nu är det i snitt 176 personer om dagen som tittar in och jag tycker att det är SÅ roligt. 😀 (Jag vet att det är lite om man jämför med många andra bloggar, men jag jämför inte… 😉 )

Lycka till på utlottningen och tack alla gulliga för att ni tittar in!

88 comments

 1. Anna says:

  Vilket härligt hem ni har! Otroligt vackert! Vi är också i renoveringstagen.

  Jag är gärna med och tävlar om de fina tvålarna. Älskar Greengate

 2. Sussi says:

  Ja det är klart jag hoppas på tur i tävlingen!
  Har fixat alla 3 punkterna och håller nu tummarna!
  Så kul att läsa din blogg historia.
  GLAD PÅSK!
  Kram Sussi

 3. Fröken Eko says:

  Hejsan!

  Jag vill gärna vara med i din tävling 🙂
  I högra sidospalten på min blogg har jag lagt in en bildlänk, till tävlingen, som jag låter ligga uppe t.o.m. sista tävlingsdan.

  häls. F

 4. Tessan says:

  Hej,
  Fin blogg du har. Jag är med och tävlar och har lagt till dig på bloglovin.

 5. ida says:

  Åh, så fina! Skulle passa perfekt som present till min mormor som fyller år i maj, hon älskar den här stilen 🙂

Lämna ett svar