Skötväska i skinn

20111116-200704.jpg

Snygg skötväska va? 🙂 skulle gärna ha en sån själv, men den var ju rätt dyr. 1496 kr är priset nu, har tidigare kostat 2000 kr på mammashop.se Märket heter Oi Oi.

Tack för alla fina och omtänksamma kommentarer. Jag lydde ert råd och rabblade upp alla mina fel till BM och nu vill hon sjukskriva mej!!! Men både blodtryck och urin var bra så det är ingen fara för havandeskapsförgiftning. 🙂 men hon tycker att jag ska sluta jobba och vila upp mej. Jag sa att jag provar på ett tag till…kanske får ångra mej. Får se. Kan ju ändra mej.

På lördag så ska ni köpa Härligt hemma, bilagan till Aftonbladet. OM ni vill kika in i vårt juliga hem förstås! 😉 Ska bli jättekul att få se i tryck tycker vi. Kram på er!

This entry was posted in Barn.

5 comments

 1. CiliaH says:

  Oh! Jag rusar till butiken på lördag 🙂
  Skönt att det inte var havandeskapsförgiftning, men var nu rädd om dig ändå!
  Väskan är supersnygg, jag köpte en oi oi med Matilda, en rutig, och den använder jag som handbagage och typ weekendbag nu. Den är ju så snygg 🙂

  Ja, visst blev min hall fin! Jag är supernöjd!

  Kram

 2. Katarina says:

  Äntligen! Jag har längtat ända sen ifjol när dom gjorde reportaget hos er. =)
  Om BM vill sjukskriva dig tycker jag def. att du ska gå med på det. Enligt min erfarenhet sjukskriver dom inte utan god anledning. Tänk på att det kanske bara är fyra veckor kvar tills ”nedsläpp” om du har tur.

 3. Millan i skåne says:

  Åh..ska bli så kul att läsa aftonbladets hemmabilaga med ert hem. Snygg skötväska. Köp den. Det kan du gott unna dig. Andrahanadsvärdet är säkert bra så du kan få tillbaka lite pengar sen såvida ni inte ska satsa på en bebis till;)
  Hm..typiskt kvinnligt att kämpa på trots graviditetskrämpor och trötthet. Ja, nu har ni snart en go liten bebis att snusa på och då slipper du förhoppningsvis krämporna.

 4. Helena says:

  Millan: ha ha ha. Nä 5 barn får räcka. Mm sant…andrahandsvärdet är nog bra. Kanske ska slå till ändå! 😉 ha det så bra. Kram

Lämna ett svar