Hur tänkte vi?

20111117-192816.jpg

Jultidningarna som vi beställde av min systerdotter Julia har kommit. Frågan är bara när Jocke och jag hade tänkt läsa böckerna? 😀 Det får bli när vi har en lugn stund mellan bebis, 1,5 åring, 3 åring, 15 åring och 18 årings bestyr! Hihi

2 comments

 1. Petra says:

  Nu har jag läst ikapp mig lite. 😉 Vad fin du är med magen! 🙂
  Spännande med en ny liten människa. Stor familj! Jag har alltid velat ha stor familj. Vår första är 7 månader nu och hoppas på minst 2 syskon till honom. 🙂 Håller just nu på att renovera vårt hus, 7 rok. 😉

  Ska köpa tidningen och längta mig bort till julen! 🙂
  Hoppas ni har haft en bra dag!
  Kram!

 2. Helena says:

  Hej Helena!
  Drar på smilbanden, känner igen mig så precis. Man tycker att det är en så väldigt bra ide när man beställer men….hihi!
  Ta han om er! Kram Helena

Lämna ett svar