Sillfunderingar och skinklängtan

20121222-201038.jpg

20121222-201158.jpg
Bilderna är tagna av Angelica Söderberg 2010 inför ett reportage som vi var med i 2011, Aftonbladets bilaga.

Tittar in mellan städning och barnläggning och allt annat dom är på gång. Nu sover två av tre och vi ligger efter tidsschemat som vanligt. Hahaha. Nåja det är ju städat på övervåningen iaf. Ska fixa skinkan och sillen nu…Jocke hade råkat köpa Matjesill filéer… Hm kan man göra inlagd sill på matje? Ingen aning då jag inte brukar pyssla med sånt! jag provar! 🙂

Ser fram emot en varm skinkbit med stark senap på knäckemacka och en kall öl till! 😀

This entry was posted in Jul and tagged .

3 comments

  1. anna says:

    hahaha, prova!!!:) Jag gjorde rocky road på ahlgrens bilar…så allt funkar. Berättade för min svärmor igår om ditt vackra hem och att jag längtar sååååå mycket tills vi har möjlighet att skaffa ett sånt place. kram

Lämna ett svar