God jul

20121223-204948.jpg

20121223-205006.jpgSå här blev julkorten. Fram och baksida, fotade med min mobil så lite taskig kvalité pga det. Jag blev nöjd, våra busungar blev så söta så! 🙂

Systrarna Tjärnström och resten av familjen Önskar er bloggläsare en riktigt GOD JUL!

Jag är värdelös på att kommentera hos er bloggare nu, hinner lixom inte med allt som jag vill. Men jag är inne och hälsar på er då och då, även om jag inte lämnar en kommentar. Lovar att jag ska bli bättre på det, jag vet ju själv hur kul det är med kommentarer. När ni ställer frågor på mailen så svarar jag alltid, men är det saker som jag måste kolla upp så kan det ibland dröja innan svaret kommer.
Jag har i snitt 350 unika besökare varje dag, men ibland känns det som att det bara är ni som lämnar spår som finns där ute. Hihi.
När ni utan blogg kommenterar så brukar jag svara på det, i min egen blogg. Kanske skulle göra så med er bloggare också? Har sett att många av er gör så.

I vilket fall som helst så är jag glad att ni tittar in! 😀
Ha nu en riktigt skön jul med massor av god mat, mys och jobbig släkt! Hahaha.
Kram

7 comments

  1. Ansibecki says:

    God jul till er med! Jättefina julkort 🙂 Jag vet hur det är med att kommentera. I perioder orkar jag det inte heller. Men jag tittar sälla tillbaks i bloggar efter svar på mina kommentarer, då tar jag hellere svaren i min egen blogg. Men det där är väl en smaksak. Ha det gott!

Lämna ett svar