Julgrisar, hyacinter & godis

Hello!
Hur har ni det? Har jullugnet infunnit sej? Eller är det en massa stress och måsten?
Här hemma är det lite både ock. 🙂

20121222-142258.jpg
Betty och jag har precis kommit hem från byn. (shit vad folk, vi fick ställa oss vid vårdcentralen för det var fullt utanför ica). Vi handlade fler hyacinter och lite lördagsgodis. Kunde inte motstå att köpa de söta julgrisarna från wikholmform nu när det var rea. 🙂 Betty älskade sin gris!

20121222-142524.jpg
En gris till B, T och M! 😀

Vi har tokmycket städning att göra så jag måste släppa telefonen och gå upp och skura badrummet uppe nu. Sedan ska vi koka julskinka och göra inlagd sill. I morgon blir det mer städning, piffning och lite godisbakande! Tänkte göra knäck och ischoklad. 🙂 Kram kram

3 comments

  1. Katarina says:

    Eftersom jag jobbar som brevbärare har jag inte ens hunnit ”tänka” jul, så stressen och julpaniken har precis hunnit i kapp mig. Jag har även jobbat idag och nu är det bara en dag kvar att hinna göra alla måsten. Iiihhh! (Du verkar däremot ha läget under kontroll.) 🙂

Lämna ett svar