Rockklassiker & bubbelbad

Jag är nyligen uppstigen från ett härligt bubbelbad med olja i. Karet har inbyggd radio så jag rattade in (nåja knappade in) Rockklassiker och skrålade högt med till låtarna. Blev faktiskt piggare, eller ja kanske skönt tröttare är sanningen. Inte sjukt trött som innan. Japp, ni slipper en bild från mitt bubblande! 😀

Men här är en bild på lilla Betty och Jocke. 20 juli 2009, så Betty var nästan 9 månader. Tänk att hon snart fyller 2 år lillstumpan!!!

Det är riktig vardags-ego-lyx för mej är att ensam ta ett hett bubbelbad med musik till så jag varken hör tonåringar, sambo eller småbarn. Ändå så har det bara hänt 3 gånger sedan Tyra föddes.

Ser ni på Sveriges skönaste familjer? Det går på 5:an nu (20.00 på tisdagar). Det var det programmet som vi blev tillfrågade att vara med i när jag var gravid med Tyra. (Läs mer HÄR)  Roligt att titta på faktiskt, men…jag känner ändå att det är skönt att det inte är vår familj som är med.

Skulle ni kunna tänka er när de står med kameran utanför badrummet och lyssnar på mina hårdrocksskrik? (eller IH bredvid badkaret) De skulle säkert svänga runt med kameran till tonåringarna och fråga vad de tycker om mamma egentligen…hahaha. Nä det var nog bäst att vi inte var med.

6 comments

 1. Nanna says:

  Hahaha! Det där hade ju varit rätt roligt att se!:P Fast jag har inte sett programmet än:P

  Såg handdukarna på Ica idag och sambon hatade dem. Får nog köpa i smyg 😛

 2. alegni says:

  visst hade det varit roligt att se er på tv, men det hade nog varit väldigt påfrestande för er att ha ett tv-team hos er för jämnan. och jag kan tänka mig att tonåringarna hade lyst med sin frånvaro mest hela tiden 😉
  hoppas du har möjlighet att hoppa i plurret snart igen.
  kram
  ingela

 3. sandra says:

  Roligt att ni blev tillfrågade, jag hade nog inte heller viljat vara med 🙂 Skulle nog ångra det när det väl visades haha..

 4. Tobbe Blad says:

  Synd att ni inte var med. Det har faktiskt varit jättekul, men visst har det varit mycket arbete. 25-30 inspelningstillfällen är ju en del.

  Fast eftersom vi har en del tidigare erfarenhet av TV och film så visste vi vad vi gav oss in på. Än så länge har vi väl inte satt kaffet i halsen över hur de har klippt saker och ting även om det är lite uppskruvat.

  Ha det gott!

Lämna ett svar