Den nattliga terroristen

Nu ska den nattliga terroristen och den sjukt trötta mamman åka på BABYSÅNG! 😀 Tur att Tyra är snäll och söt övrig tid! 😉 Fast i natt sov hon faktiskt bättre, hon vaknade och ville snutta flera gånger, men hon blev alltid nöjd med antingen nappen eller bröstet -inte som i går natt. Pust. Storasyster har vi lämnat på dagis och det går verkligen jättebra nu, sista dagarna så har det inte varit några problem alls att lämna henne. Så skönt.

This entry was posted in Barn and tagged .

7 comments

 1. Lotta says:

  Haha…lilla sötisen då!
  Här är det ENDAST bröstet som gäller. Känner mig nästan lite utnyttjad, min lilla blomma verkar använda mig som en livs levande napp;)

  Ha en bra dag…Kram!!

 2. A House With A View says:

  Vilket supersött foto av er två!! Lilltjejen ser ju alldeles oförskämt pigg ut, haha.

  Du har en utmaning att hämta hos mig, men bara om du vill förstås:))

  Stor kramiz aka

 3. Theres says:

  Jag har också en terrorist som fyllde 4 månader igår. Hon börjar att böka, stånka och vrida sig si så där efter klockan tre på natten. Det mest irriterande hon har gjort var när hon kilade in lillfoten mellan spjälskyddet och madrassen, sen gned hon och knep med tårna på spjälan så det gnekade. En till sak som gör mig lite smått galen är hon snurrar runt på mage strax efter hon har nattammat. Det slutar alltid med att hon kräks upp mat = blött lakan = hungrig unge – IGEN!

  Nu kan man ju fråga sig varför i allsin dar jag gör uppe den här tiden när jag vet att hon kommer vakna om en stund och göra allt det där.. men ja. Hm, njaä jag har inget svar på det 😉

  Jag säger som du, det är tur att Liv är underbar resten av dygnet.

 4. Helena says:

  Theres -Någonstans så känns det skönt att höra att andra också har små terrorister! 🙂 Hahaha vad gulligt det lät med tå-gnekandet. Fast jag kan förstå att inte ni tyckte att det var lika gulligt… Skönt att Liv är mammas gullunge resten av dygnet!
  KRAM

Lämna ett svar