Premiär

Kan ni förstå att vår lilla sötunge har fått ett litet eget rum nu!? 😀 Jag skriver litet för det är verkligen litet. Det var tänkt som ett förråd eller liknande. Ca 4 kvm. Stort är det inte. Men mysigt blev det. Alldeles perfekt för en liten ettåring som heter Tyra! 🙂 GLAD blev hon iaf.

Vi påbörjade renoveringen av rummet för ett bra tag sedan , men kom på att vi hade annat att prioritera.  HÄR kan ni se mer från rummet och tapeterna sist vi grejade för 1½ år sedan.


Vi hade både tapeter och golv kvar sedan vi gjorde i ordning Bettys rum. Kvistlack, färg till fönster och dörrsmyg fanns också kvar. Perfekt.

Den superfina gunghästen av trä har tjejernas farmor haft när hon var liten flicka.

Tavlan ovanför sängen föreställer en skyddsängel. Tyras skyddsängel.

I natt sov hon där för allra första gången och hon somnade i sängen själv. Vinkade hejdå precis som vanligt och sedan vaknade hon  skrattandes 7.30!!! Jag hörde att Babyvakten slog på vid 3.30 så hon hade säkert tappat tutten då, men hittade den själv snabbt.


Mammas och pappas minsta älskling! Hon brukar aldrig dricka välling i sängen, men fick göra det ikväll eftersom mamman skulle fota. 😉

Ni har alla mina 4 barn var sitt sovrum. 5 sovrum allt som allt i detta hus och nu finns det inte möjlighet att göra fler rum…men man vet aldrig vad som händer. Linus är ju nästan 20 år när det är dags för lilla bebisen i magen att få eget rum. Kanske han har flyttat/flyttar hemifrån då någon gång? Bettys rum är nämligen för litet för att rymmas 2 barn! Vi får se vad som händer med alla barn och rum. I framtiden. Nu ska Jocke och jag mysa (UTAN barn) med godis, coca cola och filmen Svinalängorna. KRAM på er!

4 comments

 1. A House With A View says:

  Åh vad himla fint det blev!!! Och så praktiskt att ha kvar ting att använda sedan förra renoveringen, perfekt ju!!!

  Önskar dig en finfin lördagkväll!!

  Kraaaaaaaaaaaaam aka

 2. Helena says:

  Tack moster Johanna säger Tyra som vaknade vid 5-tiden i morse, men somnande om mellan mamma och pappa -ja och storasyster. Mysigt trångt. Vet inte hur det ska gå med 3 ungar i sängen sedan bara…köpa större säng? Lägga madrasser över hela golvet ist? Hahaha KRAM

 3. Ansibecki says:

  Vad härligt att det funkade med nya rummet! Och vilket mysigt litet rum sen! Kan tänka mig att hon var nöjd med det 🙂

Lämna ett svar