Nu ska jag göra mej vacker

Snygg va? 😉 Bilden är från 1 juli och nu är det dags att färga håret igen. Guuud vad jag är trött på den där utväxten. Man kanske bara skulle skita i att färga och låta mitt långa hår bli grått? Hahaha.

Ni som inte känner igen frasen ”Nu ska jag göra mej vacker!” ska absolut kolla in den här snutten från Trolltyg i Tomteskogen:

Vetnivad? Jag fick inget svar igår med posten!!! 🙁 Kan man oroa sej så gör ju jag det naturligtvis. Jocke har försökt med att lugna mej: ”du sa ju själv förut att det är semestertider så det tar säkert längre tid att få svar nu”, ”ingen idé att oroa sej nu, det får vi ta sedan isåfall”, ”de skulle ju ringa om något var fel och de skulle säkert kontaktat oss innan helgen isåfall”, ”svaret kommer nog på måndag och allt är bra med bebisen”.  Mmmm så är det nog.

This entry was posted in Blandat.

8 comments

 1. razzel says:

  Ha ha – visst är Trolltyg… en underbar film!
  Och det där med utväxt är också ett riktigt trolltyg! När mitt hå växte ut förra året funderade jag länge på att ha det ”naturligt” för att slippa färga – men när det kom till kritan tyckte jag allt att jag såg äldre ut än jag kände mig – så det blev slingor. Jag brukade ju aldrig vara blondin men slingorna har ju fördelen att utväxten inte blir lika iögonfallande… Puh – vilka problem vi kvinnor har idag! ; )

 2. Helena says:

  Oo ja, vad det är tråkigt med den där utväxten som
  tittar fram -Hej, dags med färg igen tack!
  Fast det är snyggt när det väl är gjort, fräscht!
  Vad har du för sort, färg??

  Lyssna på din man, han är coollugn och vet att bebisen
  är frisk! Vi kvinnor måste alltid oroa oss i förtid, know it! 😉

  Njut lördagen nu och ha det så gott fina du!

  Kraam

 3. CiliaH says:

  Usch ja den där utväxten! Kan reta gallfeber på en 🙂 Hihi, älskar Trolltyg i tomteskogen 🙂

  Njut nu av helgen och oroa dig inte för bebisen, hade den inte mått bra hade de hört av sig innan helgen, precis som din kloka karl säger.

  KRAM

 4. Josefin says:

  Jag beundrar dig som hinner med så mycket som du gör med alla dina barn. Du ska verkligen ha en stor eloge för det. Jag som knappt hinner med något med en haha. Tack snälla för dina fina ord. Precis vad jag behövde. Nu börjar jag komma in i rutinerna lite med gossen även om de ändras från dag till dag och alla dagar är unika så blir jag mer bekväm i mamma-rollen, vilket ju så klart känns toppen. Inte lika rädd när han plötsligt börjar gapa. Jag lär mig lite vad det betyder. Magknip är inte lätt att åtgärda utan mest tålamod och försöka klappa gossen så han mår så bra som det bara går.

  Hoppas du mår bra. Massa kramar Josefin

 5. Helena says:

  Helena: Tack för pepp! 🙂 Ja männen är oftast inte alls lika orolig och ”grubblande” som kvinnor är.

  De sista…kanske 3 åren så har jag använt mej av Schwarzkopf Brillance 864 Varm brun. Är helnöjd med den. Men annars så har jag ju varit både blond, rödhårig och svart. 😀

  Ha det bäst!
  KRAM

Lämna ett svar