Plommonträd, åskväder & reportage

Häggen blommar, plommonträden står i knopp och det är inte
långt kvar tills vi kan njuta av syrenerna. LOVELY!

hagg

Hej på er!

Det har blivit en oplanerad bloggpaus på en vecka.

Det är ju så mycket att både göra och njuta av nu så först var det medvetet som jag höll mej borta från datorn. Tänkte ta igen en massa surf och blogg tid nu i helgen som var, men ett ordentligt åskväder ville annorlunda och slog ut modem och projektor/förstärkaren…Inte så jäkla kul, förhoppningsvis så täcker försäkringen det mesta.

Vi har haft kanonväder (efter det ordentliga åskvädret) så jag har inte hunnit sakna tv:n ett dugg! Det är underbara kvällar och man vill inte gå in. 🙂

hagg21hagg3

I hörnet i köket där vedspisen står så är jag alltid och grejar och byter saker och flyttar och har mej. Ja ni förstår säkert! 🙂 Nu fortsatte jag på mitt blå/vita tema och med häggen doftandes.

mjolkkanna1ingefara

vedspis1

Idag sken solen igen och när Betty somnat ute i vagnen så tog jag på mej min ”målar bikini” (utan att hålla in magen, ingen ser mej här hemma så jag kan vara helt naturligt snygg, ha ha ha) och började testskrapa på vår farstukvist och jag kan riktigt se hur FINT det kommer att bli med ny färg!

DOP. På lördag så ska vi döpa vår lilla Betty och på söndag är det ju morsdag så det blir fullt upp i helgen.

pellerin

En annan sak…Aftonbladet  har hört av sej och vill komma och göra ett inredningsreportage hemma hos oss…om 3-4 veckor! Hjälp vad roligt! 🙂

Åsså vikten då.

Jag började ju mitt nya liv förra måndagen. Med målet att gå ner 5-6 kg samt att träna för en fastare kropp. Träningen har mest varit promenader och jobb i trädgården, endast en gång har jag trampat på min Orbitrek (crosstrainer). Annars så har jag ätit mindre och nyttigare och ta mej fan sååå:

Resultat: -1 kg

Ja just, jag måste ju tacka alla er som jag vet röstade på vårt hus i tävlingen fulaste fasaden. Första priset var målarfärg för 10 000 kr och vi vann tyvärr inte, men tack för att ni tog er tid att rösta. Grattis till vinnaren!

Nuuu så ska jag strax härma vår katt Sigrid:

katten

Zzzzzzzzzzzzzzzz 🙂 Ha det så bra!

16 comments

 1. Sofia says:

  Hej vännen! Kul att du är tillbaka:-) Vad kul att det har gett resultat, jag vill oxå gå ner nåra kilon. Jga springer ju kontinuerligt men det resulterar ju i muskler istället och ingen viktnegång, hihi. Ha en toppendag nu! Kramis Sofia

 2. Helena says:

  Å vad kul med repotage, men lite nerrvigt också! Spännande! Vilken söt liten kissemiss! Ha en härlig dag! Kram Helena

 3. ♥ Mamma Russin says:

  hej gumman..
  underbara kort som vanligt.. tänk om man hade den gamla spisen!! *drömmer*

  grattis till ditt minus med vännen, bra jobbat..:)

  kramkram

 4. Jenny says:

  Hej söta du!
  Åh vad kul att Aftonbladet kommer hem till er!! Ska bli jättekul att läsa om ert vackra hem i tidningen:)

  Vad mysigt du har det där vid vedspisen!

  Bra jobbat med vikten!! Jag var jätteduktig de första dagarna sen har jag slarvat lite, blev förkyld i helgen så jag har inte varit ute o rört på mig..ska ta en cykeltur ikväll:)

  Sköt om dig,
  Kram Jenny

 5. Kamomilla says:

  oj så tråkigt med allt som åskan ställde till!
  Du har så vackert där i hörnan med flaskorna och de underbara blå grytorna!

  Grattis till minuskilot! Jag har tappat 4,5 sen vintern, allt med LowCarbHighFat-dieten. Och så mera motion för jag har ju skaffat hund och nu när promenaderna blivit längre så märks det nog på benmusklerna. Vi kämpar vidare, inte sant… 😀

 6. Sofia says:

  Men VÄNNEN! Jag missade totalt att Aftonbladet ska komma till dig o göra reportage:-)) CONGRATS, vad skoj!! Ska bli hur kul som helst att läsa om dig o se ditt vackra hem i tidningen:-) Ps. Med en liten bebis kan utvecklingssamtal lätt bli lite distraherade, hihi. Kram Kram Sofia

 7. Erika says:

  ja jag är för övrigt nöjd med min barnmorska, men som sagt lite för mycket repetition. Och tur var väl att jag hade börjat äta järntabletter för några veckor sedan, trots att barnmorskan inte rekommenderade det. Men jag valde hellre att lyssna på kroppens signaler och min trötthet var precis som med Elwira i magen, och även då hade jag rätt lågt järnvärde ett tag, men sedan steg det. Vad kul med hemma- hos reportage! då måste man ju köpa tidningen 😉

 8. Ullis/Leva på landet says:

  Vilken frän bild på Sigrid. Katter är ju så sköna. Jättekul att ni ska vara med i aftonbladet. du får skriva sedan och berätta när det kommer så man kan läsa det. Härligt med vedspis det har vi också.

  Kram Ullis

 9. Anne says:

  Hallå vännen…Vilken bild på kissen, underbar.Vad kul att du vill tävla hos mig. Helst skulle jag vilja ge alla en mobil men kanske inte så lätt hihi. Håller tummarna för dig. Grattis till Aftonbladet, så kul. Skall bli spännande att se sedan. Vad fint du har gjort med allt blått, ja jag vet hur det är man flyttar fram och tillbaka hihi.

  Kram på dig/ Anne

 10. Lotta says:

  Vilka vackra bilder från ditt vackra hem…vad kul med aftonbladet..hoppas du inte bara får prestationångest. Jag har mått så dåligt alla gånger vid reportage…man vill ha så fint. Med ditt hem är värme, kärlek och så vackert..
  Kram Lotta

 11. Tess says:

  Grattis till resultatet på vågen och shit va kul med inredningsreportage! Du har ju ett så underbart fint hem så jag är inte förvånad att de vill komma.

  /Tess

 12. L-L says:

  ÄNTLIGEN REPORTAGE = )!!! Vad kul för dig och vad spännnade!!! Ditt hem är ju så fint! Vad snyggt du har gjort med det blåa, har oxå mer blått i köket. Så snyggt med de där flaskorna till. Söt katt = )!

  Ha det bra!
  Kram L-L

 13. Vita Nyanser says:

  Hej!

  Du kan vara helt lugn, ert hus är underbart fint. Låt de fota där ni är klara, resten som inte blir fotat vet ju inte folk om och njuter av de bilder som blir tagna och har ingen aning om att det är saker som är ogjorda. De får väl komma tillbaks när ni fixat det andra, nu har ni ju en kontakt = ). De har valt ut erat hem!!! De ska vara glada att du tackat ja till att de får komma hem och göra ett reportage och få ett så fint hem att visa upp i tidningen = )!!!

  Kram L-L

 14. Vita Nyanser says:

  Ja, det där med att piffa lite extra och shoppa det känner jag till = )! Oj vad jag fixade och handlade (!), det blev ganska dyrt = ), men jag är NÖJD, nu kan jag ju njuta av det hela efteråt = ).

  Kram L-L

Lämna ett svar