Koffert i köket

Hej hej!

Tack för alla söta kommentarer! 🙂

Vår vackra koffert

Vår vackra koffert

I köket så har vi en vitmålad timmervägg och just nu så står det en gammal koffert (kista) där och bryter av mot det vita. Jag är jätteförtjust i den och den är inte bara vacker, den är väldigt praktiskt också. Jag använder den som förvaring för barnleksaker. Ryms mycket. Perfekt. Bara att stänga, städat och klart! 🙂

kista2kista3

kista4kista5

Idag har det mest varit en inne fixar dag för mej. Fast vad har jag gjort egentligen? Känns som inget. Jo men jag har faktiskt fått undan en massa tvätt och sånt. Lagat god torskgryta med potatis och även gjort lite torsk på sidan om, så Betty kan äta vår mat också. (och så det räcker till fler dagar). Hon är verkligen en storätare, liten som hon är.

Det är ju dop på lördag, så mycket tid idag har gått till att planera lite mer detaljerat. Vi ska bara bjuda närmsta släkten och vi har bestämt för att bjuda på smörgåstårta och sedan blir det kaffe med hembakt. Just det där hembakta har jag inte bestämt mej för vad det ska bli ännu…men det blir nog bra! 🙂 Vi hoppas ju på att det ska bli så fint väder som de har sagt (runt 25 grader och sol) så vi kan äta och fika ute. En liten tipsslinga har jag gjort idag också så att de slipper sitta still och vänta på kaffet.  🙂 Tipsslingan består bara av BETTY frågor såklart, eftersom det är hennes dag.

ÄNTLIGEN har blåsten klingat av och solen kommit fram istället. Tänk vad vädret spelar stor roll för humöret! 🙂

KRAM

Follow Helenas Hem -Om livet på landet

7 comments

 1. Anne says:

  Vilken fräck koffert, blå….Maken tackar för grattning, sitter i soffan och jäser efter mat och dryck. Vad jag har hört så skall vädret bli jättefint i helgen så ni har gudarna med er på dopet. Visst räcker det med släkten, nog det…Perfekt med smörgåstårta och något till kaffet, snacka om vad man sparar in på jobb. Klart det går bra med aftonbladet, håller tummarna och det skall bli så spännande.

  Kram Anne

 2. Sofia says:

  Helooo söta du! Vad mysigt med dop, det var så länge sen mina små döpte sig, och ni får ju en toppenfin dag också med strålande sol (om man ska tro väderprognosen…). Tänkte på det där du skrev att du också var mörkrädd, jag skulle vara livrädd om jag bodde i skogen och skulle sova själv, hualigen;-). Näe,då skulle nog nån få sova över med mig, typ mamsen, hihi. Ha en fin dag imorgon, Kramelikram Sofia

 3. CiliaH says:

  Vad fin koffert och praktiskt att ha den till leksakerna så att man lätt får undan dem.

  Hoppas ni får fint väder till dopet.

  Kram

 4. Anna says:

  Hej!
  Vad kul att du hittade till mig och skrev en rad!
  Vilken fin och mysig blogg du har!
  Din vedspis är helt underbar och kofferten är jättefin!!
  Lilla Betty är en riktig sötnos liksom katten Sigrid 🙂
  Jag besöker dig gärna igen!
  Lägger dig i min blogglista!
  Ha en mysig torsdag!
  Kram Anna

 5. susanne says:

  Hej tjejen!
  Åh vilken snygg koffert!!! Älskar färgen på den! Vad mysigt med dop till helgen. Nu ska ju det riktigt fina vädret komma också! Hade ni mysigt i Grekland? Jag och barnen åker till Cypern om en vecka ungefär. Ska bli så skönt!!! Er Gustav och vår Alice är lika gamla… Vad kul att Aftis kommer och gör reportage hos er! Ska bli roligt att se. När dom gör det behöver man inte vänta så länge heller innan det kommer ut i tidningen!
  Krama sötnosen Betty!!
  //Susanne

 6. Erika says:

  ja visst spelar vädret stor roll! idag är det regnigt här, men ska dock jobba så det gör inte så mkt =) Ha en bra dag!

Lämna ett svar