God kväll på er!

Idag var vi äntligen till banken och öppnade ett sparkonto till vår minsting Tyra. Jag har sparande till alla mina barn och kan inte förstå varför vi inte har fixat hennes sparande förrän nu. Skäms! Men nu är det äntligen gjort och det känns så skönt.

Medans Jocke och jag var på banken och ICA så passade storebror Linus (och hans kompis Henke) både Tyra och Betty. Det är en av fördelarna att ha lång åldersskillnad mellan barnen….hihi.

Lagom till middagen (hemmafixad kebab i pitabröd) så fick vi besök av vår X-kollega Hasse. 😀 Han hade aldrig varit här så det blev rundvandring både ute och inne. Hasse tyckte att det var finare än vad som syns på bloggen men var samtidigt förvånad över att det fanns sladdar och fula apparater här och där -för det syns ju aldrig på bloggen. Hehe.

Hasse kom inte undan från att bli fotograferad, batterierna var laddade. Syns att han gillade sockerkakan gjord på våra hönors ägg va?! 😀

This entry was posted in Blandat.

4 comments

 1. Linda says:

  Skönt att fixa såna saker, jag vet vi var sena med att fixa sparande till Moa också och var tvungen att sätta in lite extra på det när vi väl gjorde det bara för att mitt samvete skulle må gott:)

  Är inte alls förvånad över att han tyckte det var finare i vekligheten, ni har ett underbart vacker hem och då har jag ändå bara sett bilder i bloggen.

  Kramar

 2. CiliaH says:

  Det var samma här med Matilda, tog evigheter innan vi lyckades öppna ett sparkonto till henne!

  Sv: Nej, hon har inte sovit middag sedan i dec förra året. Jo, nu över sommaren när det har varit varmt, då har hon inte orkat men annars ska hon inte sova. Tack för dina ord ang tonårsungarna 🙂

  KRAM

Lämna ett svar