Pelargoner

Nu i helgen så gav jag upp på alla gamla ruttna blommor här hemma, tog en tur till Birsta och köpte några nya. 🙂 Sedan planterade jag om mina övervintrade Mårbacka Pelargoner. Jag älskar pelargoner. Kan man göra annat?

Även en Engelsk Pelargon finns nu i Helenas Hem! 🙂

Eftersom jag vet att det tar en bra stund innan de blommar så köpte jag en superfin Engelsk Pelargon. Vet inte ens om jag har sett den sorten förut!? Den står nu på bordet i vardagsrummet och bara lyser vår. (Jag struntar att titta ut för där är det värsta snöstormen…ih).


Ljusstakarna köpte jag för kanske 2 år sedan i Birsta på Inredningsbutiken Boom. De flyttas ständigt runt i detta hem. 🙂

Kom igen lilla Mårbacka och VÄX, BLOMMA, snabbt! 😀

I går kväll så var vi bortbjudna på middag hos kära vänner här i Juniskär. Trevligt sällskap och god mat, som alltid hos Erica och hennes man K. Eftersom jag inte tittade på Melodifestivalen igår så tog jag en titt idag på reprisen. Hade lika gärna kunnat strunta i det… Otroligt låg standard i år.

Nu ska vi ta itu med lite städning och annat sånt skoj. Det är kalas här hemma i morgon! 😀

4 comments

 1. Sofia says:

  Näe man kan inte göra annat än att älska pelargoner, de är så ljuvliga!! Jag brukar alltid köpa vita till våren så det ska jag även göra i år, men alla färger är ju ljuvliga!!:-) Ha ett mysigt kalas imorrn då!:-)

  Kramelikram Sofia

 2. razzel says:

  Köpte också en vacker engelsk pelargon. Tyvärr har jag inte tålamod att låta dem övervintra utan det blir nya varje vår ; )

 3. CiliaH says:

  Åh vilken vacker pelargon! Själv har jag aldrig lyckats övervintra mina utan jag får köpa nya varje år!

  Håller med om att det är inte mycket att hurra för i melodifestivalen i år. Ett par låtar har varit okej men det är inget man jublar över… Och ändå sitter jag och tittar på eländet lördag efter lördag hihi.

  Jo, det är ju betydligt lugnare de helgerna man inte har kidsen 😉 Tur är ju med att det inte är varje barnhelg som ser ut som denna!

  Ha en fortsatt fin kväll.

  KRAM

 4. Anna says:

  Hej Helena!
  Tack för din rara grattis hälsning!!
  Ja nu vet jag hur det känns att må illa 😉
  Jag är i v 16 och kräks fortfarande..huu..
  Vi har fått tid för ul 16/3.Ska bli sååå spännande!
  Så fin pelargon du köpt!!
  Jag har precis klippt ner mina pelargoner och hoppas också på att de ska komma upp och blomma ut snart 🙂
  Ha en mysig vecka!
  Kram kram

Lämna ett svar