Pappa 60 år!

Tyra fick så mycket fint när hon fyllde ett år! Bland annat denna underbara klänning från Vintage Stories, KappAhl


Om inte Tyra vill använda den så hänger den ju så fint här i min "vintage-hörna" tycker ni inte!? Hihi

Jag handlar inte såmycket på KappAhl faktiskt, men deras kollektion VINTAGE STORIES är ju bara SÅ underbar, både till vuxen och barn. Ni har väl inte missat den?!

Idag så fyller min älskade pappa 60 år. Inte klokt vad gubben börjar bli gammal! 😉 Vi systrar med familjer och mamma (16 pers) ska fira honom hela kvällen/natten. Underbart väder fick vi också. Lovely! PUSS på dej pappa -syns snart!

2 snyggingar ute med båten! Min pappa Roine och min son Linus 1994.

Nu ska jag ut och titta till kycklingarna. Man kan ju inte låta bli -de är ju så söta. FYRA  små svarta dunbollar busar omkring runt sin mamma nu.

Önskar er en toppenfin fredag! KRAM

2 comments

 1. Josefin says:

  Visst är de bedårande söta Vintage kläderna för barn på Kappahl. Får jag en tös ska jag shoppa loss där 🙂 De har annars väldigt fina barnkläder också tycker jag. Bland annat de i ekologisk bomull.

  Tack för att du håller tummarna för mig. Jag har ingen aning om hur det ska kännas när det sätter igång, men alla säger att man fattar när det är dags hehe. Jag har ju inga känningar nu känns det som.. små krämpor men inget som gör ont.

  Kram Josefin

 2. CiliaH says:

  Sv: Nej, vi jobbar en vecka till innan vi är lediga. Det finns en hel del att ta tag i även när inte elverna är på plats, så det ska bli skönt att få undan en del av det man aldrig hinner med annars. Sen ska det planeras en del inför nästa termin och så med.

  KRAM

Lämna ett svar