Äntligen har vi haft härlig värme och strålande sol! (BILDREGN)

Det har ju mest varit söderöver som den tropiska värmen har varit. Men som på beställning på pappas födelsedag så blev det underbart väder. JAG badade och simmade den 11 juni…hur länge sedan var det  som jag hade så tidig premiär?! Minns det inte iaf.

Betty & jag kollar in alla abborrar! (vadå lägga hyllan på hyllan...erm)

Jag tar det från början. Vi hade bokat stugor och husvagnsplatser i Antjärn för att fira pappas 60-årsdag! ”Vi” det är mina 2 systrar med familjer, min familj såklart och lilla mamma. T o m mina söners pappa kom och åt med oss.

Pappa visar upp en av presenterna (klocka). Mamma och syster Johanna är jätteglada! 😀

Betty & kusin Nelly hade jättekul i karusellen! (som var gratis för camping gäster)

Julia , Betty & Nelly kollar in tåget

Tyra håller moster Jenny i handen och Henke (moster Johannas kille) och Betty matar kaninerna.

Tyra tyckte att det var mumsiga våfflor!

Theodor gillade också våfflor!

Julia och jag ville gärna dansa! (älle?) 😀

"Kom igennurå Julia!"

Nä okej vi struntar i dansen. Mamma Jenny får bara ta en bild när vi står så här då! (gud vad skönt att pinsamma moster slutade tycks Julia tänka) 😉

Betty & kusin Nelly hade köpt likadana Hello Kitty baddräkter! Så söta!

Betty 2 år och 7 mån och Nelly 4 år hade köpt likadana baddräkter. SÖTISAR!

Tyra hade också Hello Kitty baddräkt! Strax efter denna smoothie-stund så bajsade hon hela baddräkten och solstolen full. TUR att hennes mamma hade simmat ut precis då! Jocke höll inte med…hahaha.

Kusin Theodor och Tyra myste tillsammans på stranden. (Jocke, Henke och Lars klungar ihop sej)

Supersöta Nelly!

Bus-snyggingen Theodor älskade att bada!

Jag och Betty såg både grodyngel, abborrar, spigg, trollsländor och skräddare.

Vår fina "stora" tjej

En massa mys har vi verkligen haft! (Det enda tråkiga var att jag bröt ringtån 🙁 När jag skulle springa och rädda Betty som hade gått ut för långt i vattnet så sprang jag in i en sten) Tack så mycket för allt mamma och pappa. Förresten, om jag skulle få pengar för varje gång som jag skrev/sa MYS så skulle jag nog vara rik…hahaha. KRAM & MYS på er alla sötisar som tittar in här!

13 comments

 1. Moster Johanna says:

  Vi hade superkul! Längtar tillbaka till god mat, fint väder, varmt vatten, mysig stuga och familjen samlad!!! 🙂 Skulle funnits AC i stugorna bara. 😉

  Vi kommer nog i veckan och tittar på kycklingarna. 🙂 Har ni bokat nåt speciellt? Kram!

 2. Josefin says:

  Vilka härliga och glädjande bilder. Det är verkligen toppen med sommar och sol. Bästa årstiden!! Visst blir människor lyckliga på sommaren. Folk går ur sina iden och allt livas upp utomhus. Alla ser kära och glada ut 🙂 Jag blir i alla fall lite extra lycklig den här årstiden. Vi får passa på att njuta medan det varar. Sen kommer andra tider vi gläds åt. Tex julen.. tur det 🙂

  Jag är fortfarande inte på någon förlossning. Lättast är väl att vattnet går så man fattar att det är på riktigt. Åh vad jag vill ha ett litet barn i min famn nu. Längtar!!

  KRAM

 3. Helena says:

  Johanna: AC skulle varit kanon! JA kom och hälsa på oss och kycklingarna!!! 🙂 Vi har faktiskt nåt bokat varje dag denna vecka. Eller kanske inte onsdag förresten?! hm…minns inte riktigt. Eller kom på fredag på dagen -vi skulle ändå behöva lite barnvakt då! 😉 ÄH jag ringer! KRAM

 4. Jenny says:

  Grattis till din Pappa i efterskott!! Vad mysigt;) att samlas hela familjen sådär, finfina bilder!!

  Kraam Jenny

 5. Moster Johanna says:

  Åh, jag tänkte precis skriva att då kommer vi på fredag så kan vi vara barnvakt…MEEEN vi åker ju till Stockholm då!!! 🙁

  Då kanske vi ses på onsdag istället då? Hmm, vi bestämmer inget nu. Vi hörs närmare. 🙂 Kram.

 6. Sara says:

  Ååh vilka ljuvliga sommarbilder du bjuder på!

  Hittade hit via min kusin (Pentamom 5) och fastnade direkt på dina härliga bilder här till höger från ditt matrum! I LÖÖVE IT. Dels har du samma matgrupp som jag – men TAPETEN. Underbar!!

  Vad är det för tapet? Minns du namn och märke blir jag överlycklig.
  Det vore så rart om du svarade hos mig.
  Nu ska jag kika vidare hos dig för jag gissar att jag kommer att gilla din blogg.

  Ha en underbar vecka!
  Kramkram/Sara

 7. Jenny Moster/Syrra says:

  Vi hade verkligen tur med vädret! 🙂

  Två jätte härliga dagar. 🙂
  Skönt att bada oxå!

  MYS haha…det var det ordet jag hade skrivit mest på facebook förut då jag kollade oxå. 🙂

  Puss & Kram

 8. Helena says:

  Jenny: Mmmmm jag vill ha tillbaka värmen och solen!!!!!! Hoppas att vi får det fint till midsommar! Hahaha jaså är du en mys-missbrukare också! PÖSS!

Lämna ett svar