Kalas

Det är många kalas nu.Många som fyller år. Kul! 😀

På Nationaldagen så var Betty bjuden på 3-årskalas hem till hennes kompis Molly. Många barn att leka med, leksaker och gott fika. Både Betty och Tyra hade en toppendag. Deras föräldrar klagade inte heller. Jag missade helt att fota, Jocke tog några bilder dock. Tack för en fin dag!

Jag fotade Betty & Tyra när vi kom hem och när de tittade på Handy Manny på datorn. De fick så många komplimanger för deras klänningar på kalaset. Klänningarna fyndade jag på ELLOS rea. Verkligen supersöta och billiga!!!

Här kom Gustav med på bild också!

Sötaste Tyra!

Idag så tillbringade Jocke och jag hela förmiddagen med att gräva och plantera. Nu börjar rabatten att ta sej -tror jag. Jag är inte alls bra på det här med växter känner jag. Skitsvårt att veta vilka som passar med vilka och planeringen…ja skitsvårt. Inte alls om när man ska välja inredning!!! 😉

På eftermiddagen så var vi inomhus; Jocke, jag, Gustav och tjejerna shoppade i Birstacity. Mest kläder och skor till barnen -men även jag fick en klänning. Middagen blev på MAX. Inte nyttigt och faktiskt inte ens så gott. Hade en bränd hamburgare. Kändes ganska onödigt. Dyrt, inte så gott och blev inte ens mätt. Nä nu ska jag äta lite god frukt och dricka ett stort härligt glas med isvatten -mycket godare och bättre. Mumsar på plommon, persika och vindruvor. KRAM på er!

One comment

  1. Josefin says:

    Vilka söta klänningar. Härligt med sommar!
    Vi håller på att fixa med gräsmattan just nu och mycket av matjorden har kommit ut, men nu regnar det MASSOR och jag undrar hur detta ska gå. Gyttjebad och bara kaos. Inget sått ännu i alla fall. Hmm jag hoppas det blir bra till slut.
    Kram Josefin

Lämna ett svar