Nystädat lantligt sovrum

152

God kväll!

Idag har jag fått ordning på ETT rum här i huset iaf. Bytt sängkläder, sorterat kläder och skurat vårt sovrum. Så underbart med nystädat sovrum, ska nog ta en tidig kväll… 🙂

130129

Till er som önskade mer inlägg med inredning här inne så kan jag nog göra er glada. För det känns som att jag har stor inredningslust nu. Nu när jag är mej själv och mår bra, våren närmar sej osv osv osv 😀 Ni som följt mej vet att jag inte mått bra under graviditeterna och inte heller en bit efteråt (bl a kämpigt med gravkilon) och eftersom jag varit gravid 2008 och 2009/2010 OCH 2011 (3 barn) så kan ni ju förstå att jag äntligen börjar leva nu!

I morgon får jag ta tag med resten av huset (som är i kaos). Hinner liiite mer då bara M är hemma  (när B och T är på dagis). Ska visa er en klänning som jag köpt också. En trevlig måndagskväll hoppas jag ni får. Kram kram

6 comments

 1. Veronica says:

  Ser riktigt rogivande ut i sovrummet och kan tänka mig att det ger full njutning när du går och lägger dig i kväll i ett rent och fräscht rum!!
  Kul med dina inredningsinlägg, jag gillar dina inlägg med barnen med:)!
  Kram V

 2. Katarina says:

  Mmm, så underbart med renbäddat och nystädat sovrum! 🙂
  Jag önskar att du också vill visa stökiga inredningsbilder från ditt hem, så jag slipper känna mig så ensam om mitt stök… 😀
  Kram

 3. Helena says:

  Katarina: hahaha! Du behöver INTE känna dej ensam, jag lovar. Som sagt, ett rum städat, resten kaos. 😀
  Vet inte om det blir så fina bilder…med allt stök. Hehe. Kram

 4. catharina says:

  Det ser helt lovely ut! Nu vill jag bara ha tid och möjligheter att göra klart hos oss. Det gör så mycket med en sänggavel. Vi har haft snedtak tidigare och därmed inte möjlighet att ha sängavel. Men det skall det bli nu och jag har flera idéer om hur det kan göras! 🙂
  Kram!

Lämna ett svar