Snowparty & sovmorgon

20130302-185531.jpg

Hej på er!
Igår var både jag och Jocke på Snowparty som företaget fixat. 16.00 började mys i backen där många åkte skidor utför. Snowracer och slalom tävlingar m.m
Sedan var det afterski på kontoret. 🙂 Mat, musiktävling, trubadur och Spotify däremellan. Ja och en massa att dricka för de som ville och det var det många som ville… 😉 roligt och framför allt mycket bra ordnat, tack för det!

20130302-185555.jpg
Vi åt sen frukost i sängen, utan barn i huset! 😀 skönt för sega partyfolk, ja helst en av oss var seg idag.Tips: det var inte jag… Hehe. Skönt att vi åkte hem rätt tidigt ändå (klockan 1 kom gulliga svärfar och hämtade oss).

Jockes föräldrar passade de tre små. Men nu har vi barnen hemma igen. Mys! Har handlat och ätit tacos. Väntar på mello och godisätande nu! 🙂
Kram

5 comments

 1. Katarina says:

  Lyxigt! Så underbart med barnfri egentid. Det har vi inte haft sedan -97 eftersom vi inte har några självklara barnpassare, men det går ändå. Vi får roa oss var för sig bara. =)

 2. Sandra says:

  Vad roligt med partaj och vad skönt med lite barnfri tid!!! 🙂

  Jag är jättenyfiken på att få veta mer om tandblekningen som du har gjort. Vad är det för märke på produkten och vad tycker du om resultatet? På bilden i detta inlägget ser dina tänder jättevita och fina ut!!!

 3. Helena says:

  Sandra: yes så skönt med lite barnfri tid.

  När jag är klar med blekningen (håller på med nedre nu) så ska jag blogga om det! 🙂 kram och tack!

Lämna ett svar