Nya inredningen i allrummet


Jag har ju länge tjatat om att vi måste fixa klart allrummet.

Men istället för att slipa golv, måla och fixa lister så tog Jocke fram sin gamla sandsäck och goluktande-handskar. Han försöker få till lite träning hemifrån nu när han ska vara pappaledig. Jag försöker mej på nåt sånt också, hahaha jobbigt som faen.

Cool bild va? 😀 Det är Betty som är fotograf.

Jag har nu avklarat min andra arbetsdag och YES idag fick jag till datorn. Det gick  jättebra att prata engelska med supporten denna gång. Snabbt och smidigt.

Hade 2 700 olästa mail och då läste jag faktiskt mailen hemifrån första halvåret…. 😀 Det känns nästan som att jag smiter hemifrån när jag åker på jobbet, konstigt att inte sköta markservicen och en massa blöjbyten, det känns tomt utan att behöva ha koll på vad tjejerna gör och att inte stresskasta i sej maten. Saknar att gosa med mina små älsklingar! Men det känns skönt att dricka kaffe i lugn och ro och prata med vuxna människor hela dagarna. Skönt att ha på sej kläder som inte är sådär väldigt snoriga/kräksiga/mat-geggiga, skönt att sminka sej hoppa in i bilen, höja radion och sjunga med högt klockan 7 på morgonen till rockklassiker. Hihi. Ja det känns riktigt bra att vara tillbaka. Helt otroligt nog så fungerar mitt minne och jag minns ganska bra vad jag jobbade med. Jag har ju ändå jobbat med liknande jobb i…13 år (-2,5 år) fast på olika ställen. Sedan snart 7 år tillbaka så jobbar jag på ett IT-företag, samma som Jocke. 🙂 Det är ont om folk i vår grupp så det är en väldigt massa jobb, men så har det i princip varit sedan starten så jag är van. Fast än så länge så känner jag mej mer van att vara hemma…den biten kan jag verkligen…lixom! 😉 Om 2 månader så börjar min sommarledighet så det är bara att köra på fram till dess. 😀

6 comments

 1. Malin Masimov says:

  Läste idag din blogg för första gången eftersom jag söker inredningsinspiration. Vi har precis köpt ett gammalt lantligt hus från 1800-talet. Tapeten ni har i matrummet är helt underbar, vartifrån är den?

  Hälsningar
  Malin

 2. CiliaH says:

  You go girl! Bara nita säcken 😉 Supercool bild Betty tagit på dig!

  Det var ju inte lite mail! Det är då man trycker på stora delete-knappen! Skönt dock med sommarledigt om två månader 😉

  Kram

 3. razzel says:

  Ha ha, -jag minns den där känslan av att smita hemifrån när jag slutade vara föräldraledig ; ) Rejält dåligt samvete – konstigt hur man är skapt! ; )

Lämna ett svar