Byte i Bregottfabriken!

Ja eller amningsfabriken…eller helt enkelt: Jag börjar jobba idag och Jocke ska vara hemma i ca 4 månader och ta hand om våra töser. 😀 Något vi båda har sett fram emot även om det är lite både och för mej. Kommer SAKNA mina små, det vet jag. Samtidigt så känns det jättekul att få komma tillbaka med allt och börja jobba igen och jag vet ju att Jocke kommer sköta allt galant där hemma.


Jag återkommer självklart om hur den här första arbetsdagen sedan nästan 2½ års mammaledighet har varit! Om jag får gissa så kommer jag att hålla på att få igång dator med lösenord och allt annat teknisk. Med en support som finns i Indien och min dåliga engelska så kan det inte bli annat än strul…Men jag håller tummarna för att allt flyter på. 🙂 Sedan ska det bli intressant att se hur mycket jag egentligen minns av mitt arbete…erm. Jag ska ju erkänna att jag inte känner mej så vass. Jag kanske snabbt kommer in i allt? Eller kanske får sparken? Återstår att se. 🙂 Önskar er alla en bra dag! KRAM

”Jocke, kom nu vi ska ta kort på dej och mej som jag ska lägga ut på bloggen.” ”Jaha…okejdå!” Snäll han är min kille som ställer upp på mina tokiga infall. Fast han var lite tvär att le på befallning så jag fick försöka busa han glad. 😉 Jag tyckte att det var kul iaf. 🙂

6 comments

 1. Milla says:

  Oj vad spännande och nytt att börja jobba! Det blir säkert en hel del nya rutiner att fundera över, och det där med att använda huvudet på lite annat sätt än annars 🙂
  Det där med indierna känner jag väl till, jobbar tillsammans med dem varje dag då delar av mitt team finns där på mitt stooora IT-företag. Vi har flera telefonmöten varje vecka, och det tar sin tid att förstå vad de säger. Lyckligtvis har vi ett internt chattsystem så man kan chatta istället… kram Milla

 2. Mrs D says:

  oj vad spännande att gå tillbaka till jobbet. haha dessa data supporter ^^. alltid lika skoj =)
  Hoppas du saknar flickorna lite grann bara, så de inte tar över dagen =)

 3. A House With A View says:

  Ni är ju ett sådant himla stiligt par!!! Jättefina båda två!! Vad roligt att du ska börja träffa lite kollegor igen! Inte kommer du få sparken heller, efter en halv dag på jobbet är det precis som du aldrig gått på mammaledigt 🙂 🙂 Då kommer du längta hem och fundera över hur du kunde längta till jobbet igen, haha. Lovar!

  Lycka till!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

Lämna ett svar