Ny overall från Gneis till Betty

Hej på er!

Japp MVC besöket igår gick bara bra. Magen växer som den ska (sf mått 28) och mina värden är bra. Ska bara komma ihåg att äta mer järntabletter, för det är lite lågt.

Nu är vinteroverallen till Betty köpt. Ifjol hade hon Didriksons Tignes (bäst i test 2010) som vi var jättenöjda med, sålde den på Tradera för nästan vad vi köpte den för…

I helgen fick Betty prova den nya overallen!

I år så provar vi Gneis. Någon som har provat det? Vi har aldrig testat, men har bara hört gott om märket. Min kollega Lizettie tycker att Gneis är super och hon har klädkoll, så jag litar på henne. 🙂 Betty ville ha en rosa eller lila overall (hennes favvo färger) så hon blev helnöjd över sin svart/rosa. Storlek 98 (ganska stor storlek) blev perfekt med växtförmån. Beställde även Gneis mössa, handskar och fuskpolo.


Minns inte vad just hennes modell kallades,  den finns inte kvar i webshoppen, så den verkar vara slutsåld!? De hade rabatter på nästan allt, så jag fick 30% på overallen. Perfekt. 🙂 Ser att de har höstkampanjen kvar för er som är intresserade.

Betty balanserar på en sten lite malligt! 🙂 Mössan står rakt upp, hihi.

Tyra får ärva Bettys Polarn O. Pyrets täckbyxor och täckjacka. Hon är lika glad för det. 😀

Nu blir det fika. Jocke bjuder Gustav och mej på ett stort glas kall mjölk och nybakad chokladkaka. Mmm doftar underbart! (Sedan kanske man inte behöver skriva att han köpte en färdig mix -så det skiter jag i att berätta…hehe)

13 comments

 1. Petra says:

  Jättefin overall! 🙂 köpte en på babyproffsen Vilmer för ynka 178:- rea på rea på rea! 🙂 som hittat när han bara kommer kunna ha den ett litet tag. 🙂 Hoppas ni får en fin onsdag! Kram

 2. Linda says:

  Jättefin overall, var in och kikade på deras kläder och tänkte beställa handskar men blev lite sur då frakten var så dyr:)
  Har också bara hört gott om deras kläder så det kommer säkert bli kanon. Moa hade Didrikson förra året men årets modell tyckte jag inte var fin så i år testar vi North Bend, tror det är Team sportias eget märke? Får väl göra en utvärdering till våren.
  Kramkram

 3. CiliaH says:

  Vilken fin overall! Förstår att hon är nöjd 🙂
  Skönt att allt är bra med magen med och vad perfekt att bli bjuden på kaka av sonen 🙂

  Kram

 4. Anna says:

  Vi var testfamilj när de startade märket för några år sedan. Var helnöjd med alla kläderna vi fick prova och de brukar ha högt andrahandsvärde också. Vet många som har testat märket och varit jätte nöjda.
  Här har sonen fått en ”8848” jacka, men inga byxor än. Dottern har jacka från Everest och byxor från True North. De är ju äldre än dina, men när de var små la jag gärna lite extra pengar på just vinterkläder och skor.
  Skönt att allt var bra hos bm!:)
  Kram

 5. Erica says:

  Jag hade Gneis till min dotter i fjol och den var verkligen toppen. Inte alls lika stel och klumpig som många andra. Lite stor då, men det gjorde inte så mycket eftersom den var smidig och fördelen är att den kan användas i början av denna säsongen med, åtminstone som reserv till den nya.

Lämna ett svar