Här jobbas det för fullt!

Helt otroligt, sönerna var uppe innan morsan idag!

Jag fick sovmorgon till 10 (tack för det älskling -det var välbehövligt) och när jag kom ner så var Linus och Gustav redan ute och målade på stallet/ladan! Va!? Ja ni kanske inte tycker att det är så konstigt, men min 15 och 18-åring är extremt morgontrötta och inte direkt sådär arbetsvilliga kanske. 😉 Men nu har de sommarjobbat klart på sina jobb och har tydligen påbörjat sitt andra sommarjobb -att måla ladan! Får se hur länge de orkar…

Linus började faktiskt redan i förrgår.

Linus målar det gamla stallet och Tyra äter sand! 😀

Mammas minsting och störsting. Älskar er!

Iförrgår så fixade Jocke klart Tyras rum också. Nu är alla lister på plats och jag ska städa det lilla lilla rummet idag så kan hon få sova där i natt. Första gången i eget rum ju! 🙂

Någon som alltid tar det lugnt här hemma är våra 2 katter. Här ligger Hjalmar och spanar på hönsen!

Nu sitter jag ute på farstukvisten och tittar på Betty och Tyra när de står och äter rödavinbär direkt från busken. 🙂 Jocke skrapar på huset. Snart dags för lunch och Tyra ska sova. Posten kanske kommer snart också…

10 comments

 1. Tess says:

  Hej! Visst är det underhållande att titta på när andra jobbar?? 😉

  Jo, ang kommentaren jag skrev om Frekvens-scanning… Jag pratade med min terapeut (i Järvsö) och frågade om man behandlar gravida med denna metod och det gör man ju inte 🙁 Jag hoppas du hittar lindring för dina allergier ändå i ngt annat bra!

  Ha en skön helg! 🙂

  PS. Jo, jag ska väl ta och uppdatera min blogg oxå nåt tag… 😉

 2. Alexandra - mamma till Märta says:

  Ja, arbete är bäst när andra gör det 😉
  önskar dock jag hade ett hus med höns, är en dröm!
  Får bli sen, vill inte ha min liten i storstaden för länge, men än sålänge är det inga problem. Är väl mer när hon vill vara ute o leka jag vill att hon ska kunna leka som jag gjorde! 🙂

  Sv. Devin Townsend är underbar, i allt han gör & gjort!
  Just DTP är ingen besvikelse alls!

  Ja, de gubbarna ska man ha sett.
  Lyckades där i regnet bestämma att mitt freecard är Kirk Hammett. Ångrade mig rätt fort men fick inte ändra för min sambo. haha.
  Någon öl hade hunnit slinka ner…

 3. Ansibecki says:

  Härligt med ett eget rum. Jag minns att vi flyttade vår minsta till en garderob ett tag så hon (och vi) skulle få sova ifred på nätterna. Nu delar barnen rum och det har funkat bra hittills. Får väl bli ändring på det när de blir lite större…
  Vilka duktiga söner du har! 🙂

 4. Lillasyster Johanna says:

  Morgontrött? Är du säker på att de inte varit vaken hela natten och spelat dator, så det där var deras kvällsjobb innan de gick och la sig vid lunchtid? 😉

 5. Helena says:

  Johanna: hahaha ja nåt sånt kanske. Iaf Gustav hade konstiga tider. Linus åkte iväg och såg på bio efter målningen och har fortfarande inte kommit hem. 🙂 Han ska åka färja i morgon också.

 6. Helena says:

  Johanna: Han ska till Riga. Romantica heter båten, om jag inte blandar ihop allt…
  Sedan ska han och en kompis tälta i Sthlm, så han kommer inte hem förrän på fredag. Min lillkille är ute på äventyr. 🙂

 7. Johanna says:

  Men Hiiiino! Man tycker ju att han är så liiiten. Lilla bebisen har ju faktiskt blivit 18 år!!!!

 8. Helena says:

  Ja han är ju 18 år…lilla-stor-killen!
  Men de åker inte med båten själv. Robbans mamma är med också. Men hon lägger väl sej vid 21…. 🙂
  KRAM

Lämna ett svar