Nu drar jag!

Jag ska åka iväg nu och roa mej utan barnen, lyxigt va?


Otroligt! Jag kommer i mina (visserligen fula) tjockis jeans som jag köpte när jag försökte gå ner efter Betty. Bara nyligen så fick jag inte ens byxorna över låren… Jag är SÅ glad! (men magen hänger lite över så jag måste gå och hålla in den hela ica besöket…hahaha)

Visst har det gått liiiite långt när man anser att det är lyxigt med egentid när man åker på ICA för att handla middag och godis? Hahaha. Men det är första gången som jag åker ifrån lilla tösen så det kommer kännas ”tomt”! Men skönt, jag kan ha stereon i bilen på högsta. 😀

Tittar in en snabbis bara för att önska er en TOPPEN LÖRDAG samt för tala om att jag har gått ner 1,2 kg denna vecka (!!!) och det trots att jag har fuskat. (Jag vägde mej flera gånger för jag trodde inte själv på det.) Jag åt hamburgare med bröd i förrgår med lite strips + coca cola (mums!) och jag har inte gått en enda lång promenad. Det där med viktnedgång är en hel vetenskap… 😀 Jag har nu 6 kg kvar till inskrivningsvikten. Tjoho!

14 comments

 1. CiliaH says:

  Grattis till minskningen och egentiden 😉 Själv ska jag också få egentid idag fast lite lyxigare än ICA-besök, ska ju ut och partaja!

  KRAM

 2. Ensamma mamman says:

  Härligt med lite egentid. Oavsett om de bara är en sväng till ica eller något annat. Hoppas att du hann njuta av den lite och inte saknade flickorna för mycket. Grattis till viktnedgången! Du är så vacker! Kram

 3. kamomilla says:

  Grattis- du är jätteduktig!! här står det stilla fast jag följer programmet till punkt o pricka… Det är skitjobbigt. jag har åldern enmot mig också. Borde kanske bara leva på ett mannagryn… 🙁

  Men plankan ger resultat i alla fall!

 4. Ina says:

  Hej hej. Grattis till viktminskningen. vet ju själv hur jobbigt det är att försöka gå ner…. Jag var på efterbesök häromdagen på MVC. Barnmorskan höll på att få djup chock.. *asg* jag vägde 10kg mindre än inskrivningen…. fast jag har som sagt var väldigt mycket mer vikt att minska än vad du tack och lov har. Men all viktminskning är att gratulera… och jag ser själv fram emot egentid – jobbet fyller 30 år nästa lördag så då skall jag få lite egentid – är dock lite rädd för den.. vem kan ta hand om pytte så bra som jag gör *ler*

  kramisar!

 5. sandra says:

  Ja det känns verkligen lyxigt att åka iväg och storhandla! Jag har 5 kilo kvar till min inskrivningsvikt!! Kämpa kämpa

 6. Jenny says:

  Hej Vännen!
  Haha, du är rolig du;) Trodde du skulle iväg på nån fest eller så när jag läste de första två meningarna:) Lät Peter läsa efter mig o han fick ett flin på läpparna han oxå!

  Attans vad duktig du är med viktnedgången!! You go girl!

  Kraam Jenny

 7. Katarina says:

  Vet precis vad du menar med egentid, fast jag har haft min när jag fortsatt med mitt kvälls städjobb under föräldraledigheten. Tragiskt när det gått så långt, att städa åt andra känns som egentid för en själv…. 🙂

 8. Helena says:

  Kanon bra! När man minst anar det då rasar det på vågen =) Kul!

  Jag har också unnat mig både godis och vin i helgen. Med min förkylning ”tröstäter” jag litet 😛
  Ska vara nyttig till veckan, ska försöka ialla fall.

  Ha en fin söndag! Kram

 9. alegni says:

  vad duktig du är! jag steg på vågen imorse, men det borde jag inte ha gjort. vilken chock jag fick… eller egentligen inte. jeansen är ju en bra måttstock på om man gått ner eller upp, och nu känns de ohyggligt snäva efter en sommarens frosseri… 🙁
  kram
  ingela

Lämna ett svar