Nu är det dags att gå ner 4 kg på 5 dagar

 

När Betty var 10 månader så körde jag en hemmasnickrad diet och gick ner 4 kg på 5 dagar!!! Läs mer om det HÄR

Jag testade samma diet (fast med mindre träning) när Tyra var 9 månader (läs mer HÄR och HÄR) och tappade 2 kg på 5 dgr den gången. Mina förhoppningar denna gång är inte stora eftersom min kropp verkar VÄGRA gå med på fler ”quick- fix”. Men vi får väl se. Jag behöver verkligen en viktnedgång för att jag ska bli motiverad att fortsätta med träning och mindre gott att äta. Det är bara så…det är det som brukar funka på mej.

Bild på mej från februari 2011

Så nu är det alltså dags igen när Meya är 6 månader. Behöver verkligen en kick så jag hoppas att jag tappar 1-2 kg iaf…

Se så sportig jag kan se ut! Ja alltid lurar jag väl nån! 😉

Bilden är från idag, eller snarare ikväll. Klockan var väl 20.30 när jag kom ut. Gick över åkern upp mot berget. Mycket upp och ner för stora stenar/klippor osv. Så när jag kom ner på den andra åkern så var jag ordentligt uppvärmd och sprang sedan intervaller från åker till åker. Skönt att inte så många ser mina fina  tokspring. 🙂 Fast jag tog det ändå lite lugnare eftersom jag inte visste om mina knän skulle hålla. Men jag känner INGET. Jippie!

Jag började dieten igår (måndag) och avslutar på fredag alltså. Vikten på lördagmorgon…ja jag hoppas den gör mej glad. Wish me luck! 😀 Nu ska jag krypa ihop med min man en stund i soffan innan det är dags att sova. Klockan är mycket igen. Godnatt.

 

6 comments

 1. Anna says:

  Duktiga du som intervalltränar! Hoppas det går bra med dieten, ibland lyckas man ju chocka kroppen. Försöker också tappa några kilon som jag la på mig när jag började med kombinerade p-piller. Försöker hålla mig till godis (som jag älskar!)/kakor/glass endast en dag i veckan och det går ganska bra, men långsamt. Man vill ju se resultat när man tycker man är duktig!
  Kram

 2. Linda says:

  Så duktig du är som ger dig ut att springa, dit har jag en lång bit kvar.. Men jag har också börjat köra med måltidsersättningar sedan en vecka tillbaka ungefär, dock inte bara utan jag byter ut mackorna på morgonen mot en och sedan kanske även lunch men sedan försöker jag äta bra mat på eftermiddagen. Än så långe minus 2 kilo och jag hoppas den takten håller i sig, då kanske jag gått ner det jag vill till är 2030 eller nåt hihi
  Kramar

 3. Helena says:

  Anna: Tack! 🙂 Ja man vill ju se resultat när man varit duktig, annars tappar man lusten snabbt. Jag försöker också bara ha en dag med godis, men sista tiden har det blivit lördag många dagar i veckan. 🙂 Lycka till med dina kilon! Kram

 4. Russin says:

  heja heja vad bra du är. .:)

  så skönt att springa men mitt knä har jag fått ont i efter en 8 km riunda och jag känner av det lite än, men jag hoppas på att snart komma tillbaka igen. 🙂

  kramisar

 5. emma says:

  Hej!
  Om du ska köra på naturdiet även denna gång så rekomenaerar jag deras nya smak hallon granatäpple 🙂 Suuuper god när den är riktigt kall.
  Jag har köpt den nån gång då jag varit på stan och blodsockret skrikit åt mig att köpa godis 😉
  Hoppas verkligen att det kommer gå bra, eller jag är övertygad om att du fixar det!!
  Du e en riktig kämpare.

  Kram

Lämna ett svar