Njuter av dagen

20120718-115622.jpg

Vad gör ni idag? 4 tonårskillar sover där uppe. Vi myser ute. Jag med kaffe och tjejerna med böcker och filt. Blev koja och sedan lekte de bebisar.
Jag utmanade Jocke på en löptur…och han är ju tävlingsmänniska ända ut i fingertopparna och ska ju inte förlora. Han sprang samma sträcka som jag sprang igår, fast… på 26 minuter ist. 🙂 ja det var bra gjort. Karln har ju inte sprungit på… Ja inte vet jag. 7 år sedan sist?! Blir svårt för mej att slå det.

20120718-120357.jpg
Tjejerna älskar att hoppa!

20120718-120445.jpg
Det blommar så fint i rabatten. Minns inte vad de kallas för nu…fingerborg eller nåt va!?

20120718-120616.jpg
Söta Tyra!

Nu ska jag fixa lunch, sedan ska Tyra och Meya sova och fortsätter vädret vara så här fint så blir det nog stranden senare. 😀
Kram

2 comments

  1. Margona Strömberg says:

    Hej 🙂
    japp det är fingerborgsblomma du har i rabatten!! Dom har jag med tokfina och frösår sig själv som jag fattat det…men själva blomman i sig är giftig…så inga barn får för sig att äta denna sötnos…men det är väääldigt ovanligt att dom är i rabatten o äter…men ville varna dig 🙂 Men va glad att du har denna fina..jag trodde mina hade försvunnit men dom dyker upp på dom mest udda ställen eftersom dom sprider sig själv 🙂

    Ha det gott!!! Kram Maggi

Lämna ett svar