Kvällsbad

Vilken härlig dag!
Jocke har snickrat på garderoben i hallen och jag har varit med tjejerna. Bara hemma.

20120718-215355.jpg
Efter middagen (lasagne) så for vi till stranden, ja vi tog bilen. Skönt att komma hem snabbt när man har trötta barn. Det var inga tonåringar som ville följa med.
Inte alls mycket folk vid den tiden (skönt). T och B blev så glada och de sprang ut till havet som faktiskt var rätt så varmt, iaf på den grunda delen… 🙂

20120718-215739.jpg

M njöt också. Hon fick prova på att doppa benen och hon älskade det! 😀
Hon blir förresten stadigare och stadigare och kan sitta själv längre stunder innan hon tippar åt nåt håll.

20120718-215941.jpg
Klockan var strax efter 19 när vi packade ihop och åkte hem. Mys!!!
Nu ska Jocke och jag äta en knäckemacka med aromat på 🙂 och se på en film. Döttrarna sover sött sedan ett tag tillbaka. God kväll på er!

This entry was posted in Blandat and tagged .

4 comments

  1. Monica says:

    Härliga sommarbilder, tänk att det blev några sommardagar i år också:-), hoppas på många fler, ha det så bra med alla barnen, hinner du med dig själv tro? Bra för viktminskningen kanske:-), vi ligger lika nu, men min minskade mest av sjukdom så nu ramlade jeansen från H&M av, bara det att kunna ha jeans därifrån och sen för stora! Nu mår jag bättre, kram från Monica med flyttad blogg.

  2. Nette says:

    Hej! Har läst din blogg ett tag och tycker den är så himla bra och mysig.. Tycker ni har ett sådant fint hus, är roligt att kolla tillbaka och se allt ni gjort. Är verkligen en idyll! Något liknande hoppas jag och min sambo att vi hittar någon dag. Läste att ni hade gjort ett Ikeakök, Lidingö 🙂 Hur mycket kostade det? Är ju verkligen drömköket ni har! Så fint!

  3. anna says:

    underbart med såna kvällar. saknar dom:( när jag var liten så bodde vi knappt tre min från stranden, bara ett par meter då var vi alltid nere och badade på kvällen. ibland hade vi med oss grillad kyckling eller räkor och åt det där

Lämna ett svar