I morse vaknade jag av solens strålar…

…som hade letat sej in genom den virkade gardinen i det lilla fönstret i sovrummet. Fönstret stod på glänt och jag kunde tydligt höra hur svalorna ihärdigt flög fram och tillbaka för att leta efter mat till sina ungar som bor i vår lada. Eller kanske var det ungarna själva som var ute och prövade sina vingar.
Sträckte trött på mej där jag låg i sängen och samtidigt tittade på björkarna utanför som vajade i den lätta morgonbrisen. Funderade ett tag på att bara vända på mej, dra täcket över huvudet och somna om. Det blev en sen kväll igår och jag borde egentligen sova fler timmar på nätterna. Ta igen lite sömnbrist. Men beslutade mej ändå för att kliva upp direkt, inte varje dag som solen skiner denna sommar så det känns som man måste ta tillvara på varje sekund. Passa på. Innan hösten är här och den ljuva sommaren förbi.
Efter att ha petat in linserna i ögonen som kändes som små grusiga sandtag och tagit en snabbtvätt så bestämde jag mej för att outfiten på morgonen fick bli träningskläder. Mitt obligatoriska svarta morgonkaffe får jag ta när jag kommer hem igen. Tillsammans med kokta ägg direkt från hönshuset och en smörgås skulle det kännas som en belöning och jag skulle njuta mer. Jag snörade på mej mina Puma med rosa detaljer och satt min iPhone i mitt rosa sportarmband på vänster arm. Satt upp mitt långa mörka hår i en hög hästsvans och drog bort luggen med hårnålar. Luggen trivs jag med, men den kan vara riktigt irriterande. Pluggade i mina in-ears och slog på Nikes träningsapp samt min låtlista och gick ut på farstukvisten så den lättare skulle hitta igen GPSen. När jag hörde tonerna från Dios Holy diver så fick jag genast extra energi och blev samtidigt påmind om att jag måste ta hem annat än rocklåtar, kanske lite lättare låtar som får mej att vilja dansa eller kanske springa fortare: ”Flytta på dej”, ”Whistle”, ”La La Love. Annars funkar alltid Metallica. Metallica är alltid rätt. Framförallt Seek & Destroy. Underbar låt. Kanske den bästa.
 
 
Å sedan vaknade jag ur drömmen som jag drömt. Hahaha. Närå jag beskrev faktiskt min morgon, fast jag utelämnade resten av familjen. Lät nästan som jag var singel va? Hihi.
I dag sken solen och det var VARMT. Yes. Min löptur gick genom skogen och var 4,5 km. Jag är inte snabb, men förbättrar tiden för varje gång iaf. Tid 34:43 och nej jag orkar inte springa hela vägen. Ännu.

Jag är ju verkligen inte någon löpartjej, men har faktiskt börjat tycka att det är ganska kul. Framförallt när man ser att det är så lätt att förbättra tiden, flåset hela tiden. Sedan är det ju faktiskt mycket roligare när man har bra musik, bra ljud och bra komfort. Vill verkligen tipsa om både hörlurar och sportarmband som jag har använt några gånger nu och som jag är supernöjd med och jag är jäkligt petig med hörlurar ska ni veta, kan inte med såna hörsnäckor alls nämligen. Tack till Jocke mina barn för den fina morsdagspresenten. 🙂

Philips Sportsheadset in-ear with hook SHQ3017 for iPhone

Belkin Sportarmband EaseFit iPhone 4 & 4S -Pink

Ja just har glömt att berätta! Jocke och jag tycker att 5 barn är för få så vi har skaffat en till, en pojke! 😀 Ja fast bara på låns en vecka. Syrrans 13-åriga son Victor ville inte hänga med på husvagnssemester så han får bo hos oss en vecka. Men han är så lugn och fin så det kommer inte att bli till besvär, bara roligt. Ålder på oss i Helenas Hem denna vecka: 39, 34, 19, 16, 13, 3, 2 och 6 månader. 😀

;

Tillägg: fick just information om att vi blir ytterligare en till i huset i natt, lägg till ytterligare en 16-åring (pojke) 🙂

3 comments

  1. Katarina says:

    Du…jag tycker det är ett väldgt glapp mellan 3-13 år. Finns det verkligen inga fler barn i lämplig ålder att låna? 😀

  2. Johanna says:

    Dios Holy Diver.. jösses vilken låt det är!
    Var själv ute och marscherade till en massa grymma rocklåtar idag! Orkade inte springa…men blev 6 km i rask takt iallafall. Grym du är som kör löpning!
    Kram

Lämna ett svar