Nä det går inte så bra med viktnedgången nu…

God morgon eller god förmiddag är det nog snarare.

Här sitter jag med en kopp kaffe och bara njuter av lugnet. Jag har skjutsat Betty till förskolan och Linus till en annan busshållplats eftersom han missade bussen. Gustav är krasslig (han har haft feber) så han fick vara hemma idag också eftersom skolan har uteaktiviteter. Han sover sött fortfarande precis som Tyra gör där ute i vagnen. Sotaren har jag tagit hand om nu på morgonen också…hahaha hur lät det egentligen?! 😉

En bild där både jag och hemmet är ostylade. 🙂

Ni är ju så gulliga och jag blir SÅ glad när ni skriver att jag har inspirerat er att gå ner i vikt eller börja röra på er. Ni är så gulliga att jag måste vara ärlig och säga att det går INTE bra för mej just nu… 🙁  Hoppas att det går bättre för er!!! När barnen och jag har varit sjuka och varit hemma mycket så äter jag mer tyvärr och jag kan tydligen inte äta NÅT onyttigt för det sätter sej DIREKT på kroppen och jag går upp i vikt. Ni som är unga: NJUT av att kunna äta godis m.m. för när ni blir så här gammal som jag så är det kört…  😀 Jag har alltså ätit mer och rört mej mindre under en period och det ser typ ut som jag fortfarande är gravid…åh blir så less. Nä jag har inte gått upp så mycket, jag tror att jag väger 63 kg nu, men det är jävligt irriterande när det går upp istället för ner!!!


Jocke och jag kom iväg till gymmet i söndags (för 6:e gången tillsammans) och lyfte skrot/stod på crosstrainern i 1½ timme. Men det är ju den enda träning som jag har haft nu (förutom promenaderna) och det är alldeles för lite. Jag har varit för lat för att träna hemma också, gjort någon planka då och då bara. MEN nu börjar jag jobba på måndag och när jag ändå är i stan på dagarna så kommer jag att försöka träna på lunchen (eller morgonen) så ofta som jag kan. Förhoppningsvis 3 gånger/vecka iaf. Jag vill både köra pass och styrketräna, men vet inte om jag törs vara ensam där nere och lyfta skrot -utan Jocke. Hahaha. Bodypump, Zumba, Core ska jag försöka gå på -kanske skulle testa gymcirkel också så slipper jag vara så rädd att gå där själv. ;) Ser verkligen fram emot att börja träna på RIKTIGT.


Är ni inte med min tävling? Skynda skynda isåfall, sista dagen idag!!! Klicka HÄR för att komma dit.

3 comments

 1. Malin & Prinsessan says:

  Du är jätteduktig! Men man får bakslag ibland, så är det 🙂
  Jag går på BodyPump, Core och IndoorWalking men funderar även jag på att testa gymcirkel. Försöker också dit 3ggr/vecka men det är svårt när sambon jobbar så mycket. Men jag kämpar på!

  Kram!

 2. A House With A View says:

  Jag tycker du är hur fin som helst, oavsett styling eller inte 🙂 Så det så!!! 🙂 Och du har ju varit riktigt duktig med din viktminskning, jag är helavis. Det går sådär för mig, jag har minskat nästan 6 kg men vill ju att det ska gå FORTARE, haha. Förhoppningsvis hinner jag klämma 4 kg till innan slutet av maj, försöker vara realistisk… Och jag håller med, ALLT fastnar direkt när man blir äldre – INGET KUL ALLS!!! Jag är hel-less jag med, fy tusan 🙁 Men det är väl bara att gilla läget och inse att det är lika bra att gå på GI och motion resten av livet för att slippa se ut som grodan boll, haha.

  Stoooooooooooooooor kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

Lämna ett svar