Dagens sötnos -Prinsessan


Idag så firar Bettys förskola 30 år så det är kalas! Tjoho!

2 åroch 5 månader gammal. Ibland så stor och kan allting själv och ibland så liten som en bebis. Mamma älskar dej min fina ”stora” tjej SÅ mycket!

Betty går ju endast 15 timmar/vecka och egentligen aldrig på fredagar, men även 15-timmarsbarnen var välkomna 1½ timme med maskerad, sång och glassätande idag. 🙂 Lokaltidningen skulle komma dit också så kanske man kan skymta henne i tidningen sedan. När jag lämnade vår lilla prinsessa så var det både Batman och Pippi Långstrump som mötte oss. 😀 Betty var ju sjuk när förskolan hade ”Prins och Prinsessansdag” så det passade ju bra att hon fick vara prinsessa idag istället.

Betty på väg till kalas på förskolan med sin nya jacka från Polarn o Pyret, mössa från Tradera och fodrade gummistövlar från Tretorn (Stadium).

Både Jocke och jag är lediga idag så vi tänkte ta med oss barnen och åka till Drakborgen senare. (En av Sveriges största bus- och lekland som ligger i Birsta, Sundsvall.) Mest för att Betty och Jocke ska få busa av sej….hehe. Nä jag tycker faktiskt själv att det är kul och nu börjar ju Tyra uppskatta sånt mer och mer också. Vi har bara varit där en gång förut och då var Tyra så liten.

Tävlingen är avslutad och senare idag drar jag vinnaren. Spännande. 🙂 Önskar er en finfin dag!

This entry was posted in Barn and tagged .

3 comments

 1. Gardenhouse says:

  Så kul att kunna kommentera hos dig igen! Har inte funkat på en stund…
  Söta dottern är med och firar så klart!
  Kul med spis förfrågan, verkligen jätte snygg! Grattis kan man säga , eller?
  Du ska se att du snart fixat dig till matchvikten, ser ju inte ut som att du har långt kvar tycker jag.
  Ha en toppen helg,
  kram Sussi

Lämna ett svar