Hjärta i fönstret

Jag använder mej av bloggverktyget WordPress och har Surftown som webhotell och har varit supernöjd med det. Men sedan en vecka tillbaka så kan jag inte lägga till bilder i mina blogginlägg…ni som bloggar förstår vilken AHHH-frustration som jag känner. 🙂 När jag har gjort de senaste inläggen så har jag mailat bilderna till min sambo som sedan har lagt upp det via FTP och jag har fått hämta bilderna därifrån… och JA det tar en massa extratid som jag inte har lust att lägga ner. Jag vet inte vad felet är men jag hoppas att vi vet det snart för annars blir det väldigt glest med inlägg här. 🙁


Nog om det. Har ni haft det bra i helgen? Betty och Linus har varit ute och byggt en snögrotta i den stora snöhögen som vi har. 😀 Jag har inte alls varit pigg och är fortfarande inte bra, men ska inte gnälla nåt mer. Igår så bakade jag pepparkakor tillsammans med tjejerna Tyra, Betty, Nelly, Julia och Jenny. Ja klart att man kan baka även efter jul -smakar nästan bättre! 😉 På julafton så fick vi ett jättefint vitt trä hjärta som ”värdpresent”. Jag hängde det i ett av fönstren i vardagsrummet och det blev ju jättefint tycker jag.


Jag har faktiskt kvar den vita soffan som Jocke bar ner från allrummet till jul. Jag har ju äntligen förstått varför jag inte riktigt får till det i vardagsrummet. Rummet är ju helt enkelt för stort så att en till soffa behövdes. (En trea och två st tvåor.) Nu har det blivit mer enhetligt. OM man inte tittar på hur sofforna ser ut…för nu skulle jag bara behöva 3 NYA soffor! Även  växter, hissgardiner, kuddar, ett högt gammalt skåp och något på väggarna. Hihi. Det får bli när det blir. Jag får hålla med min sambo, vi har knappast råd med nya soffor så länge vi är föräldralediga iaf. Kanske inte någon idé så länge tjejerna är så små heller? Vi får se. Det känns bra att jag nog vet hur det SKA se ur för att det ska se bra ut i alla fall. 🙂


Faster Jenny och moster Jenny har haft kalas. 😀 STORT grattis till mina söners kusin Matheo som blev hela 5 år den 1 januari och min systerson Victor som blev 12 år den 6 januari. Snart tonåring! HIPP HIPP HURRA till två fina grabbar!

7 comments

 1. alegni says:

  hej helena! det är ett tag sen jag kom in på din sida! det tar mer än en minut att ladda upp sidan, och ibland får jag bara felmeddelande när jag försöker ta mig in här. väldigt trist…
  ni ser ut att ha haft det gott (bokstavligen) i julhelgen. samma här, jag steg på vågen imorse, och kan lova att jag inte blev glad 🙁 det blir hårda tag en tid framöver nu, suck.
  allt gott till dig och din fina familj! kram
  ingela

 2. Sofia says:

  ja visst blir man fruuustrerad när inte tekniken funkar, grrr…

  hoppas allt är bra med dig annars och att det nya året ha börjat förträffligt!!:-)

  ta hand om dig!

  stora kramen s.

 3. Daniela says:

  Jag har ett likadant (liknande)hjärta 🙂 Jag skulle också vilja ha nya soffor i vardagsrmmet men får nog snällt vänta att Fanny blivit större. Väntar så på att få datorn bort från vardagsrummet så att jag kan börja inreda det som ett vardagsrum (i.o.m att vi får övrevåningen klar får vi ett arbetsrum)
  Ha det så bra och hoppas tekniken vill börja fungera! Kram

 4. Vicki says:

  Är det influensan som du har åkt på?

  Helgen här har varit bra. Varit lugn och i söndags var vi på bio med de två största barnen. Så en myshelg med andra ord.

  Det känns att man har börjat att jobba igen efter ledigheten.

  Ha det bra,Vicki

 5. Grodmamman says:

  Gillar de där hjärtanen och skulle kunna tänka mig ett vitt och ett i träfärg.
  Tråkigt när det strular, hoppas att ni snart får ordning på det.
  Krya på dig!
  Kram

Lämna ett svar