Måndag och tillbaka till RUTINER igen

Eller egentligen så är det en liten start till alla rutiner iaf. Jocke började att jobba idag efter att ha varit föräldraledig/semester sedan 1 april. Jag börjar jobba på torsdag efter att ha varit föräldraledig/semester sedan 1 juni. Fram till oktober så ska vi dela på föräldraledigheten. Jag kommer att jobba torsdag och fredag 8-17. Känns inte allt för betungande. 😀 Betty börjar på sin förskola i morgon och kommer då att gå tis-tors 15-timmar/vecka. Spännande för hon ska ju gå på ”stora” avdelningen nu. 3-5 år. Hon fyller 3 år den 30 okt.

Vi hade en halv sida kvar att måla denna sommar. Nu är den färdigskrapad, fönsterfoder är utbytta, plåt på plats, läkt som fattades är ditsatta och allt är nu målat ett varv (syns dock inte på bilden som är några dagar gammal). Snart klart. SKÖNT tycker vi. Skrapa är pest.

Idag fick vi besök, hela dagen, av Erica och hennes döttrar Lykke och Nea. Alltid lika roligt att träffas!

En sak till: Jag blir superglad när ni säger att jag och min mage är fin. Jag känner mej nämligen mest ful hela tiden nu… 🙁 Så tusen tack  till er sötingar!!!

2 comments

 1. Helena says:

  Men hej du!
  Ja, visst har jag busiga barn!?

  Börjar också at wörk idag, och visst är det skönt att få tillbaka ( efter några dagarns letande) rutinerna!
  Ni har ju varit ledig ett ”litet” tag längre , så jag förstår att det är välkommet!
  Och klart du är vacker! Undra just varför vi alltid tycker ALLA ANDRA är vackra när dom är gravid, med undantag sig själv då!

  Men du är SÅ vacker tycker jag,,,både med och utan stor mage 🙂

  Många kramisar!!

 2. Linda says:

  Ja nu är nog snart dom flesta tillbak på jobbet efter sommarledigheten, låter inte helt fel att mjukstarta med jobb på torsdagar och fredagar bara.
  Vi trodde att Moa skulle få gå upp på storabarnsavdelningen nu i höst då hon ju fyller 4 i början av januari men nä si så blev det inte, blev faktiskt lite grinig då jag hörde det, snart 4 år, utan blöja och pratar klart sedan iaf 1,5 år tillbaka och är ”lillgammal” och duktig, tror hon hade haft mer utbyte av de större barnen än ett och 2 åringar:(
  Nu kommer hon nästan vara 5 då hon får byta, känns sent tycker jag.

  Så fint huset bli, vi skyller på regnet och låter resten av målningen vara till nästa sommar:)

  Kramar

Lämna ett svar