Gravid i vecka 21

Magen vecka 21 (20+2 idag) -min femte graviditet!

Tyra 1 år och 2 månader

Första bilderna på bloggen med nya kameran. Tänk att det blev Jockes bilder. 😀 Han brukar inte direkt intressera sej för att ta bilder i vanliga fall, men nu leker även han med kameran och testar olika inställningar. De här bilderna tog han dock med auto.

Min foglossning är snäll mot mej än så länge. Jag kan fortfarande ta långa promenader, men det går inte att gå fort -då tar det stopp. Nu när UVI är över så har jag inga direkta krämpor -förutom att jag alltid känner mej orkeslös som gravid och trött, trött, trött. JO! Jag får ju fruktansvärt ont i benen kvällstid -typ Restless legs och vilket jag hade vid tidigare graviditeter när jag hade järnbrist. Jag ska inte till BM än på några veckor så jag tror faktiskt att jag ska ta och börja knapra järntabletter redan nu.

10 kg har jag gått upp -precis lika mycket som när jag väntade Tyra i vecka 21. HÄR kan ni se bilder. Betty var 1 år och 2 månader då -precis som Tyra är nu. Kul att se. Jag tycker att jag ser mindre ut då, men det är ju sån skillnad beroende vilka kläder man har på sej också.  🙂

Senare idag så ska vi iväg på lite roligheter som jag antar Betty kommer tycka är kul. Har inte sagt nåt till henne ännu. Men det ska bli ponnyridning. Hon brukar ju säga att hon vill ha en häst så vi får väl se… 😀

12 comments

 1. Kamomilla says:

  Hej!
  Jag fotar med en Canon 7D 🙂 Sen redigerar jag i Photoshop och då kan jag ju leka till det lite. Roligt att höra att du gillar! 🙂

 2. Erika says:

  ja det blir extra skoj med fint kök 🙂 vi vill ju dock bygga ut köket/huset och då kommer vi riva hela köksdelen men det blir isånna fall tidigast nästa år 🙂 då vill jag exempelvis ha granitskivor i köket men fick bli laminat nu tillsvidare. är ju bara dumt att köpa dyrare just nu och sådant man inte kan använda senare.

  KRAM! och ps, vad kul med din nya ”bebis” grattis!;-)

 3. Malin & Prinsessan says:

  Tack så mycket vännen. Du är varmt välkommen till våren, hihi 🙂 Det känns jättskoj att prova att driva ett mindre företag under en tid. Jag tror jag kan lära mig mycket av det! Sen får vi se vad det bli i framtiden, har många idéer i mitt huvud 😉

  Och du är så fin med magen!!
  KRAM

 4. alegni says:

  hej, fina helena! du ser så otroligt fräsch ut med din gravidmage. man skulle aldrig kunna tro att du väntar ditt femte barn!!
  grattis till den nya älsklingen. jag är säker på att ni kommer att gilla varandra. jag har en nikon 3000, d.v.s. föregångaren till din, och dessutom en nikon 300, som jag mest använder. du gjorde nog ett bra val 🙂
  hoppas det lugnar ner sig i benen. restless legs är jobbigt :/
  stor kram
  ingela

 5. Helena says:

  Wow vilken snygging du är!! =D
  Snart fembarnsmamma, kan man INTE tro! Du ser
  så fin ut med den lillamagen =)
  Finfina bilder m nya kameran.

  Kraam

Lämna ett svar