Mamma ä böt

Tyra & Betty. TVÅ av mina älskade barn

I morse vaknade jag av en liten snorig Tyra som smekte mej över kinden och sa ”Mamma ä böt!” Jag vaknade till och trodde hon hade spillt ut muggen med vattnet som hon fick i natt. ”Va är jag blöt!?” ”Nä mamma är böööt!” ”Menar du söt?” ”Mmm” ”Men GULLUNGE det är du som är söt!!!”

Åhh vad det värmde mammahjärtat -kan man börja morsdag bättre? Sedan fick jag paket på sängen av döttrarna. De hade visst hört att mamma önskat sej prylar till iPhonen. 😀

 

3 comments

  1. Monica says:

    Vilka sötnosar du har, ja allihop:-). Grattis i efterskott till födelsedagsbarnet och grattis till dig som var så otroligt duktig att springa, ja varför får man ont i knäna tro;-) men jättebra prestation! Ha en fortsatt fin försommardag och Mors Dag!

  2. CiliaH says:

    Underbart uppvaknade 🙂 jag vaknade av att liten Matilda illvrålade ”var är pappa!?!??” Pappan var och handlade för att kunna fixa mors dag-frukost 😉

    Hoppas resten av dagen varit bra den med!

    Kram

Lämna ett svar