Huset fullt av tjejer

Idag har vi fyrtal i tjejer här i huset. Kusin Nellys förskola är stängd så hon har sovit hos oss i natt och ska vara här tills mamma Jenny slutar jobba idag.

Betty och Nelly klev upp 5.30 i morse, pigga och glada. Tyra vaknade 6.30 och Meya 7. Eftersom tjejerna somnade senare än vanligt igårkväll så var de rejält trötta vid lunch. Tyra petade i sej lite kyckling. Betty grinade först men petade i sej lite sedan och Nelly skulle inte ha alls. Så jag gjorde Ravioli till henne. 😀 Mina tre somnade 11.30 och nu sitter Nelly i soffan och ser på film, hon ser ut att kunna somna när som helst också. 🙂

Nelly 5 år, Betty 3½ år, Tyra 2 år och Meya snart 5 månader

Tidigt uppe och lek ute i denna blåst gör vem som helst trött. Mamman också… Zzzz.

Vi (som resten av Sverige?!) hade ju helt underbart väder i helgen!!! Innan åskan och störtskuren kom i fredags så var det sol och 26 grader i skuggan, inte dåligt för en majdag. 😀 Men idag är det bara 15 grader, visserligen sol -men det blåser kallt!

 

Bustjejer

Jag har fortfarade förbannat ont i knäna. Nu börjar jag fundera på om jag måste träffa läkare eller om det går över av sej själv? Ingen aning då jag aldrig haft problem med knäna. Jag kan inte gå, haltar fram lite som en höggravid kvinna faktiskt. Mmmm läcker är jag. Det värker i båda knäna (väldigt mycket på insidan och nedanför) t o m när jag bara sitter still. JOBBIGT att inte kunna träna, kan inte ens ta promenader…hatar att må så här. Vill vara rörlig.

KUL att sitta i bumbon! Meya blir 5 månader om 3 dagar och döps till helgen.

Jocke är på väg hem nu. Han och Tyra är förkylda (plus att Jocke har pollenallergi). Han trodde att han skulle klara av att jobba, men det blev bara en halvdag, kändes som att han hade feber. Jag får bädda ner honom i sovrummet och ge honom öronproppar… 😀  Till helgen har vi dop så håll tummarna för att alla är friska, det är ju en hel del att stå i innan också…

KRAM

2 comments

 1. Angelica says:

  Jag brukar också få ont på så vis, fast mest under och strax efter jag sprungit.
  Jag gissar att det är för att man är otroooligt vältränad och spänstig. Musklerna kanske inte ryms 😉
  Hoppas du får bukt på det hela!
  Jag slutade tidigare i fredags för att åka hem och njuta av solen, men tjoff sa det så blev det åska och regn. Men gårdagen var ju hur härlig som helst!! Kram!

 2. Mary says:

  Vilka fina kort på tjejerna! Jag tror att det är överansträngning och vila som gäller men jag skulle ringa VC och höra vad de säger.
  kram

Lämna ett svar