Linus 21 år

20140301-081721.jpg

Igår fyllde min äldsta son 21 år! Han ville inte ställa upp på nya bilder så jag tittade igenom hans album och valde den här bilden istället. Jag 20 år och Linus 4 månader där vi och hans pappa bodde då. Hans kolik hade äntligen gått över och vi började känna oss som människor igen. 🙂

Vi slog ihop firandet med både hans födelsedag och körkort! Ja han fixade körkortet denna veckan också. Så skönt! 🙂

Jag älskar dej Linus, stort Grattis min fina kille.

Måste ju lägga ut en annan bild som jag hittade i albumet också…

20140301-082350.jpg
Lilla Bebis Linus och hans moster och morbror som ska byta blöja. I vår fina (men otroligt lyhörda) lägenhet.
Tänk att barnen såg direkt att det var Lars och Jenny! 😀 ni var väl bara 18 år där Jenny. Hihi.

3 comments

  1. Emelie Holm says:

    Hej! På något vis lyckades jag hitta till din blogg! Och ville bara säga, wow så ung du var, är själv i den åldern och har svårt att tänka mig ett liv med barn. Men så vacker och ung, och vill ge dig komplimang för en fin blogg! Samt säga att du var fin med dina 68 kilo 🙂 också! Har själv varit anorektisk som 19-åring och ser ätstördheten i allt i samhället, för den finns i allt. Även om det är hälsosamt att äta bra & träna bra så är det också sorgligt att det ska vara så viktigt. Och så många i min ålder, så många kvinnor som alla har en underlig relation till mat. Att det ska vara så. Vill rekomendera boken ”ätstört”- det är en antologi som är jättebra! Även om just DU inte anser dig ha problem med det så har du tre döttrar som kommer växa upp i en värld där den pressen på vikt, kropp och träning kommer vara ännu större än den är nu & var när du var ung. Jag som är 20 år yngre än dig kan lova dig att det är så. Och hoppas du inte blir arg utan är öppen för det jag säger, du kan gärna maila mig för respons 🙂

Lämna ett svar