Bloggpanelen har testat Äckliga skämtlådan

Egmont  Äckliga Skämtlådab

Egmont Äckliga Skämtlådan

 

Äckliga Skämtlådan från Egmont. Äckliga skämtlådan är fylld med 35 nya och klassiska skämt. Med lådan medföljer en instruktionsbok som visar hur du utför bus och skämt med hjälp av rekvisitan i den här lådan, men också med saker du hittar hemma.

Innhåller: Pruttkudde, Hundlort, Skämtspy, Isbitar med flugor, Ketchupflaska, Amputerat finger, Kackerlackor, Lösöga, Kackerlacksägg, Skämtsedel, Slemmigt snor, Nagellack, Penna genom fingret, Instruktionsbok

Du hittar den HÄR och HÄR

 

Det är 6+ på lådan, men jag testade den på mina tjejer ändå.

Innan barnen öppnade kartongen så tjuvöppnade jag den och tog ut det som barn tycker är allra roligast – BAJS. Jag la bajshögen vid toaletten, minstingen kom först in och hon blev helt förskräckt och började nästan grina. Dem två större kom ganska fort därefter och tittade suspekt på högen. Efter en noggrannare titt så sparkade mellan flickan på bajshögen eftersom hon förstod att den var låtsas. Barnen har efter det lurat några kompisar med bajshögen.

Barnen tyckte om bajshögen, snorlobban, pruttkudden och kackerlackan. Resterande saker såg riktigt overkliga ut och inte ens barnen tyckte att de såg verkliga ut.

Snorlobban är den som varit mest använd.

Kanske är barnen för små för att tycka att det var roligt men inte ens jag såg tjusningen i vissa saker som medföljde. Kiss och bajs är alltid roligt för barn men annars så var det ingenting som jag skulle rekommendera. Vissa av sakerna gick lätt sönder som till exempel nagellacksburken och plåsterlådan. 

Bloggpanelen rekommenderar istället ex. Bamse till yngre barn 🙂 Läs mer HÄR

Lämna ett svar