Lediga dagar

I morse efter allt stök så packade jag ner döttrarna i syskonvagnen och gick till Erica och hennes döttrar (ca 2 km). Myste där hela dagen och kom inte hem förrän vid 17 idag. 😀

Efter lunchen så skulle våra 1-åringar sova, så då gick vi en sväng igen, jag passade på att testa kameran lite. Såklart. Hihi.

Jag älskar verkligen kameran, men jag har massor att lära. Kul att bara fota ju. Bara att träna på. 🙂

I går så åt vi middag ihop med syster Jenny med familj. De skulle hämta hem deras son Victor som sov hos oss 2 nätter. Vin passade på att grilla hamburgare, lekte och tog en promenad.

Min systerdotter Julia

Julia snart 10 år & Betty snart 3 år

Nä nu borde jag hoppa i säng. Betty ska på dagis i  morgon (8.30) och sedan ska Tyra och jag in på mitt jobb och vara med på ett möte…får se hur det går att ha unga damen med. Hahaha. Men det går nog bra – både mammalediga Jessica och Ulrika skulle ha med sej sina småttingar också tror jag.

KRAM

5 comments

 1. A House With A View says:

  Vilka jättefina bilder!!! Låter som ni haft en riktigt hääärlig mysdag!!! Läste lite längre ned att du hittat bilder på dig i en utlandsblogg, det låter ju allt annat än kul 🙁 Tycker som du att det kan vara ok om någon lånar inredningsbilder men INTE foton på familjen, varför gör någon så kan man ju undra?????!!! Jag har inte sett mig själv i någon annans blogg än och hade inte räknat med att få göra det heller, men vem vet!!?

  Stooooooooooooooor kraaaaaaaaaaaam aka

 2. Snart mamma till två says:

  Det blir verkligen fina bilder. Härligt med sommarfoton tycker jag. Önskade att jag kunde avvända mig av mina foton med systemakameran med men vi har inget internet för tillfället så det blir att mobilblogga.

  Testar du kameran på egen hand eller har du någon som lär dig?

 3. Helena says:

  Määään Hääääj!
  Jädrans vad jag har missat inlägg här!!
  Fy skäms på mig. Kanske för att fu inte var upplagd på min lista, för det är ju den jag utgår ifrån…MEN…nu finns du!

  Å jag håller med…även om man plöjt igenom några graviditeter, så blir det ju lite nytt för varje gång.
  ”Tekniken” går ju framåt..:)

  Du ser ut att ha haft det gott med härliga promenäjds och trevligt sällskap!
  Hoppas sötisen mår bättre oxå!

  Ha det bäst och klappis till magen!
  Kram!

Lämna ett svar