Söndagen den 28 augusti

21-aug-082

Systrarna äter bananmellis på farstukvisten & tittar på när pappa gör ren bilen. 21 Aug 2011

Idag har jag suttit och pysslat på med olika vattenstämplar. Det går ju aldrig att skydda bilderna helt, men med vattenstämpel + högerklickskyddat så försvårar det ju lite iaf. Jag har tröttnat på att hitta mina bilder på alla olika möjliga bloggar och länder. Det är väl en sak om de tar inredningsbilder + länkar till min blogg. Men när jag har hittat bilder på mej med gravidmage på en blogg i Holland…så var det inte lika kul länge. Inte när det gäller mina barn heller. Om man frågar så får man garanterat låna bilderna -iaf om det gäller hemmet. Men det är mina bilder och jag uppskattar INTE att någon bara stjäl dessa. OM ni ser mina bilder någon annanstans så skulle jag verkligen uppskatta om ni säger till.

Har ni haft en bra helg? Vi har haft varmt idag, men disigt. Men nu strålar solen och det är riktigt härligt väder. Igår åt vi kräftor och jag var på lagamathumör så jag gjorde eget spad till kräftorna, västerbottenpaj, aioli, bulgursallad och till efterrätt chokladtårta. Skönt att syrran Jenny med familj kommer senare idag så de kan hjälpa till att äta upp chokladresterna… 😉

I morgon är det måndag igen. Skola för grabbarna och jobb för Jocke. Tjejerna och jag ska vara hemma och mysa. 😀

7 comments

 1. Ansibecki says:

  Nej vad jobbigt att hitta dina egna bilder på andra bloggar. Jag menar på dig själv och barnen och så. Hur fick du veta det? Mina bilder är ju inte skyddade på något sätt. Kanske finns jag i bikini på en holländsk blogg med??? 😉 Jag har haft en jättebra helg. Ganska lugnt och skönt men med inslag av bio (Bilar 2) och bröllopsfest 🙂 Hoppas du får en bra vecka!

 2. Katarina says:

  Nu blev jag intresserad! Vattenstämpel och högerklickskyddat. Hur gör du det? Jag är ju bloggnovis och tycker fortfarande att det känns liiiite läskigt att lägga ut privata bilder.

 3. CiliaH says:

  Shit vad tråkigt att behöva hitta sig själv och sina ungar på andra sidor på nätet! Lite därför jag låste min blogg. Kan inte förstå varför vissa ”kidnappar” andras identitet och/eller bilder på nätet. Skaffa ett eget liv! Nåja, söt bild på töserna 🙂

  Ha en skön kväll.
  KRAM

 4. Linda says:

  Men fy, ja nä jag förstår dig, det är inte okej att ta bilder av någon annan utan att fråga och dessutom inte ens länka. Förstår itne vad man ksa med bilder av en annan människa eller deras barn att göra heller? Att man ”tar” en bild på inredning förstår jag bättre då man kanske gillar det man ser och vill visa men att länka hör ju till ren hyfs.

  Hoppas ni får en bra start på veckan, Kram

 5. Mamma Russin says:

  Nää men gumman vad har du råkat ut för ? Usch läser fler och fler som råkar ut för detta med stölder och liv och bilder.. 🙁 INTE OK ALLS!!!!

  Hur upptäckte du det ? Finns den bloggen kvar eller har du fått fatt på förövaren ?

  SV: Ja hur mår jag ? Vet knappt själv faktiskt.. Vissa dagar känns allt ok, medan vissa dagar så gråter jag bara.. Svårast är när mannen min jobbar kväll, då blir det tufft och jobbigt för mig.. 🙁

  Kram på dig vännen <3

 6. Ylvali says:

  Otäckt det där! Man funderar ju hur folk tänker. Att sno någon annans privata bilder! Man får göra det man kan för att förhindra andra att använda bilderna, och speciellt de på ens barn, på ett oönskat sätt.

  Du ser verkligen jätte tjusig ut med magen och ser inte alls stor ut. Men lite större blir man väl för varje barn. Om inte annat så blev då jag i alla fall större tidigare med andra barnet .;-)

  Kram,
  Ylvali

Lämna ett svar