Fullt upp!

Fotade min vän Ericas rosor som hon har på matbordet -visst är de underbara? De är till er som tittar in här, snällt av mej va? 😉

Det har verkligen varit fullt upp -ser att jag inte har bloggat på 4 dagar, dålig bloggerska! 😉

Vare sej jag är föräldraledig eller jobbar (jobbar 40% nu) så är det ju fullt ös hela dagarna. Skjutsa tonåringarna hit och dit och allt som det är med småtjejerna, sedan min graviditet… Jag har massor av saker som jag ska göra sedan. SEDAN när tjejerna har somnat på kvällen. Men vad gör Helena då? Ja somnar jag inte så sitter jag som en zombie och glor på tv. Inte fullt ös då inte minsann. Men att jag har varit extra trött denna vecka kan bero på att jag gjorde ett uppehåll med järntabletterna. Vid nästa besök hos bm så ska de få kolla både hb och järndepå. Hoppas ni bloggare har förståelse för att mina besök hos er har varit glesa. Vill hinna med allt, men orken säger ifrån.

Idag blir det fullt ös igen. Grabbarna är hos sin pappa så vi är ”bara” 4 stycken i familjen denna helg, blir billigt att handla om inte annat. 😉 Jag ska lägga ut ett gravidinlägg också så ni kan få se min runda fina mage och mina tjocka extra hakor. Hahaha. Ja det är ju ingen hemlighet att jag lägger på mej som gravid direkt. PÖSS!

3 comments

 1. Helena says:

  Men vännen…Det FÖRSTÅR jag…vi.

  Jag vet ju själv hur svårt det är att få till de där extra minuterna då man förhoppningsvis kan placera arsle på stolen för en stund.
  Dom växer INTE på träd!
  Ser fram emot dina härliga bebismagekort!!
  Å lite extra här å där…det ÄR fint, men man ser det inte själv.
  Jag har gått upp över 25 kg med alla 4..
  Jag omforma dom kilona till ”vattensängsmage” till bebis att sussa på!

  Tjing å mys på!

 2. Patricia says:

  Helena: Min första tanke som flyger genom huvudet när jag läser din blogg – Hur hinner hon med allt?! Och hur hinner man med att ge sig själv tid!? 4-barn och Två små som det inte skiljer mycket i mellan och snart kommer ditt femte-barn. Jag är full av beundran över att du har kraft och ork. Själv så blev jag mormor när jag var 39-år och jag har fullt sjå att hänga med mitt barnbarn som nu är 5-år. Som sagt va tjejen: Jag är grymt imponerad!

  Ha en underbar trevlig helg med familjen/ Patricia

 3. Helena says:

  Hej Patricia! Grattis till ditt barnbarn. Vad roligt att bli mormor!!! Jag fyller 39 år i dec så det kanske är dags att bli mormor snart för mej också…äldsta fyller ju snart 19 år och min mamma blev ju också mormor vid 39. Hihi. Nä vi får hoppas att min son dröjer ett litet tag till. 😀
  Jag hinner ju inte med allt….och jag har ju långt ifrån samma ork!!! Frustrerande! Men jag tror jag har lärt mej att sålla bort det som inte är lika viktigt här i livet. Sedan har jag en underbar sambo som även är en underbar pappa till sina barn.

  KRAM på dej!

Lämna ett svar