Kvällspyssel

20120221-191806.jpg

Är det någon som ser vad jag pysslar med? 😀

Jag vet inte riktigt vad jag gett mej in i… Ha ha ha. Är ni bra på detta och kan komma med tips?

Gustav fyller 16 år i morgon och Betty har lyckas övertala honom att han vill ha Prinsesstårta, fast den ska vara rosa och ha blommor på!
Jaha mamman tänkte att det kan väl inte vara så svårt och köpte färdigt marsipanlock och sockermassa, hushållsfärg hade vi sedan förut.

Eftersom jag inte är direkt duktig på att baka så har jag tokgooglat på dessa blommor som man tydligen ska göra av sockermassa.
Det är bara det att de såklart har formar som de stansar ut små blommor av och piffar med allt möjligt. Hjälp!
Det enda jag har är ju pepparkaksformar. Min söta treåring har ju en bestämd åsikt hur de ska se ut också och Gustav tycker som henne. Ha ha ha. Å jag är en curlingmamma… 😀

Vet ni vad Betty, jag och Meya gjorde när vi kom hem från dagis förresten?
Badade! Ja det är ju allmänt känt att jag älskar att lägga mej i badet och nu var det Meyas premiär i jacuzzin och OJ vad hon älskade det! Även fast Betty hoppade omkring och stänkte så njöt hon i fulla drag och log och ”pratade” hela tiden, vi badade länge, riktigt MYSIGT hade vi och min onda rygg kändes lite bättre efter badet.

Nej tillbaka till bakningen… Hur nu detta projekt ska gå! 😀

6 comments

 1. Katarina says:

  Stansa ut runda plättar med ett snapsglas. Rulla ihop en plätt och fördela resterande plättar omlott runt rullen tills du har format en vacker ros. Lätt som en plätt! 😀

 2. Monica says:

  Fint du har gjort här på bloggen! Vår dotter brukar göra rosorna på fri hand, tycker det är finast, små hjärtan kanske också? Och treåringen är säkert duktig på det här;-)

 3. mela says:

  hejsan
  skönt att du har rensat lite på din hemsida. min dator har inte direkt klarat av att besöka din sida pga av att du har haft för mycket ”saker” på sidan.hoppas den nya sidan är lite lättare med bilder. annars gillar jag din blogg:)

 4. CiliaH says:

  Hihi, vad har du gett dig in på människa 😉 Jag köpte stansar när jag skulle göra Matildas tårta och höll på att bli idiot ändå! Dett blir säkert kanonbra när du är klar. Du måste dock visa bild på underverket imorgon!

  KRAM

Lämna ett svar