Kunde inte låta bli…

Min älskling har ju börjat snickrat på en tallrikshylla och jag kunde inte låta bli att lyfta upp den och titta på hur det kunde bli när den var klar. Han har bara gjort själva ramen klar, krokar ska dit och hyllplan och vit färg såklart! 🙂

Jag har nog tjatat länge på en tallrikshylla ”Åh kolla precis hääär skulle det vara så fint med en tallrikshylla, då kan ju de här tallrikarna stå där, som jag köpte på loppisen i somras.”  Åsså tar jag fram allt och visar för en måttligt inrednings intresserad man…

Tillslut tröttnade han nog på mitt tjat 😉 och bestämde sej för att bygga en själv ”Hur svårt kan det va?!” Menade han på. Jaja tänkte jag, låt han försöka. Men det ser faktiskt ut som att han lyckas och väldigt bra t o m. Eller vad tror ni?

Tallrikshylla på g...

Tallrikshylla på g...

Vårt kök. Klockan ser alldeles för pluttig ut på den väggen, ska bli skönt att få min älskade hylla på plats istället.

Tallrikshylla på g...

Tallrikshylla på g...

Från ett annat håll.

Betty är van att hennes mamma fotar henne…

Söt va? 🙂
Undrar om koftan smakar bra?

Undrar om koftan smakar bra?

bt1
Farmor och farfar har ju köpt så coola byxor till henne! 🙂
bt2
Nu väntar jag bara på att hon ska vakna så att vi kan busa lite och sedan gå ut i det vackra vädret.
Ha en bra dag!
/Helena

4 comments

 1. L-L says:

  Vad fin den blir, vad duktig han är! Vilken gobit du har där hemma…jag menar lilltjejen = )! Hemnes-sängen är jättefin, synd att den inte gör sig i Wilmas rum bara. Nu när gaveln står i hallen ser den jättebra ut. Måste bero på hur ljuset faller.

  Ha det bra!
  Kram L-L

 2. ♡ MammaRussin♡ says:

  Hejsan!!
  Åh vad kul att du hittade till min blogg.. 🙂
  Haha.. Roligt att det fanns en till 36 årig med två teens och en bebis..;) Vilken super fint hus ni har, just ett sådant som jag vill ha… Tallrikshyllan kommer bli hur snygg som helst.. Det kan du hälsa din gubben…;) Hur gamla är dina tonåringar?? Min son fyller 16 år på tisdag och dottern blir 15 i september..:)

  Jag lägger till dig på bloglovin direkt så jag inte missar nått du skriver för din blogg gillade jag verkligen..KRAM

 3. Jenny says:

  Glömde ju säga att det ser ut att bli en fin fin tallrikshylla. 🙂

  (såg att klocktiden visade fel på en timme oxå)

Lämna ett svar