Godkväll i stugan!

Idag så var det VÅR här hemma. Solen värmde verkligen och snön försvinner mer och mer. Härligt!

Här kommer två bilder från igår på 2 av mina gosungar. Gustav 13 år och Betty 5 månader.

Gustav busar med sin syster Betty

Gustav busar med sin syster Betty

gustav-betty

Betty brukar älska när Gustav gör sina roliga miner, men här bjöd hon inte på ett endaste leende. 🙂

Betty (5 månader) är ju världens goaste unge alltså. Hon är oftast glad och väldigt lättsam. Somnar när man lägger henne i spjälsängen direkt. Inget krångel med henne. Sedan att hon vaknar flera gånger varje natt är ju en annan sak… 🙂 När vi är hemma så busar och ”pratar” hon för fullt och älskar att ligga på golvet och greja med hennes leksaker.

MEN…hon är oootroligt känslig för andra människor än sin mamma, pappa och bröder. Det började vid 4 månader och ja, det kanske har blivit liiite bättre nu, men inte mycket. Surläppen kommer fram när någon annan vill ta henne och sedan kan ett hysteriskt grin komma… LITE tidigt att börja med det redan kan man tycka. Menmen, det går väl över.

Idag så åkte Betty och jag och hälsade på mormor innan hon började jobba. Vi myste med fika i deras inglasade altan och sedan hälsade vi på min syster som också är mammaledig. Tog en härlig promenad i slasken! 🙂

Här kommer lite bilder som jag tog hos syrran Jenny:

Kusintjejer! Julia, Betty och Nelly

Kusintjejer! Julia, Betty och Nelly

Betty & Nelly

Betty & Nelly

Jenny har 3 barn och Victor 10 år saknades på bilderna. 🙂 Min 16 åring Linus vill helst aldrig vara med på sin mammas blogg… Får se om jag lyckas övertala honom någon dag. 🙂

Godnatt!

Betty & Mamma hos moster Jenny

Betty & Mamma hos moster Jenny

2 comments

 1. ♥ Mamma Russin says:

  vilka fina kort.. kul och se din ena grabb med.. men hallå.. min son på 16 år heter också Linus!!! Haha.. Och han vill inte heller vara med i bloggen.. Det vill inte stora syster heller.. Har en låst blogg där jag kan skriva av mig lite om sånt som rör dom..;)
  här i närke har vi bar mark nu.. underbart.. Stina och jag har varit ute och lekt i parken och grävt i sandlådan..:) Och det var poppis kan jag lova..:)
  Opss då får du hälsa ung tuppen att hyllan var skitsnygg då!!! Hahaha.. KRAM och god natt…:)

 2. L-L says:

  Vilka fina barnrum! Jättefint att ta fram gamla timmerväggen och oxå ha pärlspont.

  Ha en skön helg!
  Kram L-L

Lämna ett svar