KÖK & nytt buzz

I söndags så vigde vi dagen till att plocka ner köksskåpen och allt innehåll…

Varför då kan man undra?  🙂


När vi byggde köket så drog vi el till väggskåpen för att kunna ha belysning. NU 2 år senare så bestämde vi oss för att sätta in belysning. Tiden går och så mycket händer att vi t o m glömt bort det. Men minnet kom tillbaka till det senildementa paret SÅ bort med skåpen och fram med överhandsfräsen för att göra ett spår mellan skåpen (allt för att dölja kablarna) och borra hål i varje stomme. Upp med skåpen, diska glasskivorna och dit med alla prylar igen.

Det blev verkligen jättemysigt med belysning. Nu ser man ju vad som finns där inne också….inte alltid så bra kanske! Hihi.

Tända/släcka knappen: Eller strömbrytare om man vill. 🙂

(Ena lampan var trasig då jag fotade i söndags som synes.)

Ja jag vet…jag borde ta bort pelargonerna och göra lite höst eller hur? 😀 Men de är ju så fina fortfarande…och det är snart jul, så de får hänga kvar ett tag till! Jag vill ha hissgardiner också!!! Men de jag vill ha är ju så satans dyra…kanske ska köpa till ett fönster iaf?! 😀

Jag har fått hem nya produkter från Buzzador också. En rolig grej var att jag nappade på att posta guld och få pengar ist på kontot. Ni har säkert hört talas om liknande? Jag har varit lite tveksam faktiskt…Men när jag fick erbjudandet och skulle få 10 kr extra per gram så tänkte jag att ”äh vad fan, jag provar!”. Jag hade nämligen 3 udda guldörhängen och en tunn trasig guldring (faktiskt en gammal förlovningsring) som jag ändå inte skulle sakna. Allt gick väldigt snabbt och smidigt. Jag fick ett sms att nu var 267 kr insatt på mitt konto, det tackar vi för. 😀 Det vägde knappt nåt så jag trodde att det skulle bli ännu mindre faktiskt.


Guldbrev ger även ER 10 kr extra per sålt gram guld. Intresserade klickar HÄR. Andra låter bli. 🙂

KUL att så många av er också ville bli Buzzadorer och få hem gratis produkter. Har ni fått några bra erbjudanden ännu? Ni som också vill börja buzza klickar HÄR.

17 comments

 1. CiliaH says:

  Ni har så fint kök! Mysigt det blev med lampor i skåpen.

  Sv: Ja, vi har haft det toppen men som sagt, det är skönt att vara hemma.
  Tack för lyckönskningarna 🙂 Tja spännande och spännande vet jag inte om jobbet är 😉 men det är i alla fall precis det jag vill ha, svensklärare på halvtid. Att skolan sen ligger mitt i stan gör ju inte saken sämre 😉 Nära till shopping efteråt!

  KRAM

 2. Johanna says:

  Oh skönt då är jag inte ensam.
  Tycker också det är lite ”för” tätt.
  Vi fick juh dessutom veta när jag redan var gravid med sonen att dottern hade en kromosomavvikelse.
  Det är 19 månader mellan dom, men då Minna har sin avvikelse är hon inte som en 2åring, mer som en 1-1½åring.
  Trodde det skulle ta mer en ett samlag att bli med barn (låter naivt med tanke på att man alltid få höra som tonåring att en gång är allt som behövs), men en enda gång var det som behövdes.

 3. Millan says:

  Det blev fint med ljus i köksskåpen. Jag var SÅ nyfiken på vad ni höll på med i köket. Det är klart att du ska ha kvar dina pelargoner i fönstren. Jag brukar ha kvar mina fram till advent och sen åker de ner i bortre ändan av mitt hus där det är lite svalare.

 4. alegni says:

  låter intressant det där med att buzza. kanske man borde testa själv.
  det blev kanonfint med belysning i köksskåpen! jag valde också bort det, men bara för att jag är så himla ekonomisk i vissa avseenden. jag sparar t.ex. på ström, men öser i stället oändligt med pengar i inredning. kvinnlig logik, förstår du 😉
  tänk att dina pelargoner är så fina fortfarande! vilka gröna fingrar du måste ha 🙂
  fin torsdag! kram
  ingela

 5. Daniela says:

  Vad fint det blev!! Hela ert kök är så fint, ett riktigt drömkök.
  Lillajulen är en mindre variant av julen. Den firas lördagen före första advent. Då tar vi in en liten gran, tar fram julsakerna (inte alla), hänger upp julbelysningen och julgardiner, äter gott och så kommer tomten med ett eller två paket till barnen. Ha det så bra!! Kramar

 6. Anna says:

  Hej Helena!!

  Vilket fint kök ni har och så mysigt det blev med belysningen!

  Så härliga bilder från Bettys kalas!
  Och Tyra sitter brevid sin kusin va?
  Alexander har träffat sina 4 tjejkusiner idag.
  Mina syskon har flickor så Alexander är första pojken!
  Du må tro att tjejerna svärmade och ville busa och gosa med honom 🙂
  Så kul för mina föräldrar att 5:e barnbarnet blev en pojke!

  Nu har jag fått pengar från försäkringskassan.Jag hade missat fyllt i om jag ville ta ut hel eller halva dagar.Så de skickade hem lappen igen.
  Så det var lite mitt eget fel men från det att de fick tillbaka blanketten skulle det ta 30 dagar..
  Nu har jag skaffat e legitimation så det är mycket lättare!!

  Hoppas ni har det bra!
  Kram Anna

 7. Britta Bloggar says:

  Men så fint ni har det! Jag är också buzzador, men tackade nej till den där kampanjen. Nu håller jag på med två andra 🙂

  Jag har precis dragit igång en tävling i bloggen, så kom och tävla!

 8. Min plats i solen says:

  Vad fint det blev Helena! 🙂 Och vad skönt att se att det inte bara är jag som har pelargonerna kvar i köksfönstret. Mina är fortfarande stora och blommar för fullt och då känns det svårt att plocka bort dem så de får hänga kvar tills det blir dags för julblommorna. 😉

  Trevlig helg på dig rara Helena!

  Kram Lotta

 9. Elin says:

  Vilket underbart kok du har, jag ar helt foralskad! Ramlade in pa din blogg helt slump-artat och glad ar jag for det! Ser dina fina detaljer, nagra kopta fran Gysinge Byggnadsvard, dar jobbar min mamma! 🙂 Sa vackert!

 10. thilde höök says:

  Åh! Vi måste se till att ha belysning i skåpen i vårt nya hus (som vi just nu renoverar). Det var otroligt fint och så blev det så hög mysfaktor. Tack fr inspirationen!
  /thilde

 11. Ann Christin says:

  Hej

  Jag valde att sälja mitt guld till Guldbrev. Guldet var 18K guld och vägde 11 gram. Enligt Guldbrevs hemsida så betalar de 170 kr/g för 18K guld. Guldbrev mottog mitt guld och värderade det till endast till 1485:-. Jag kontaktade guldbrev som då sa att 170 kr/g endast gäller ifall man skickar paketet dagen efter man beställt det. Detta var dock omöjligt för mig då jag mottog paketet 2 dagar efter jag beställt paketet. Det andra var att de tog en värderingsavgift 15/g eller minst 75 kr. Jag begärde genast att de skulle skicka tillbaka mitt guld till mig då jag anser mig blivit lurad. Vill varna alla att inte använda detta företag eftersom det utger sig som att de betalar bra men i själva verket betalar de mycket sämre än de flesta. Tycker också att Guldbrev tydligare ska informera kunderna om denna snabbhetskampanj som de kallar det och deras avgifter.

Lämna ett svar