Bilder & sånt!

Här kommer en hel hög med bilder från BETTYS 2-ÅRSDAG. Enjoy!


Jag gjorde en godistårta och en frukttårta (ej på bild). Mockarutor med barnströssel och chokladbollar med kokos. Mums!


Där det bruna slagbordet tidigare stod så står nu det härligt pastell pistagegröna bordet med 2 stolar till. Blev jättefint med en färgklick där mot den vitmålade timmerväggen! Skulle vilja ha nåt på väggen också tror jag…Alla trotsade Bettys förkylning och kom för att fira henne ändå. Det tyckte jag var fint gjort. HOPPAS att ingen blir smittad!!! Tack så mycket för de fina presenterna, Betty blev så glad!


Det fanns vissa som ville leka med Bettys presenter… 😀

Dagen efter födelsedagen så tog Betty på sej ett par byxor helt SJÄLV! Duktiga tjejen har ju blivit ”stor” nu tydligen. 😀 Tidigare så har hon mest klätt AV sej och tagit på enkla kläder som kjol, men nu lyckades benen hamna rätt och hon fick byxorna över blöjan också. Hon har inte velat prata så mycket, men de sista månaderna så har hon älskat att härma saker och hon pratar på mer och mer. Jag och Jocke förstår oftast vad hon menar iaf. Hon kan räkna också….N, TE (En, Tre) och färgerna kan hon….fast oftast säger hon blå och pekar på gul osv  😀 Men det är så roligt att följa hennes utveckling. Humor har hon också, så kul att busa med henne. Sedan är det underbart att se våra döttrar tillsammans. Betty är så himla gullig mot henne nu och vill att Tyra ska vara med i lekarna. Bettys favorit ord nu är ”min”! Ojojoj vad bestämd den unga damen kan vara. Mammig är hon fortfarande. SÖTUNGARNA våra! Älskar er SÅ!!!

Vi har novemberlov. Men grabbarna är hos sin pappa och Betty är fortfarande sjuk, hade 38,0 grader idag. 🙁 Tyra är gnällig (kände att en tand nog är på väg, eller håller även hon på att bli förkyld?) och mamman trött efter nattens få timmar sömn. TRIST att vara sjuk iaf. Men vi tjejer är ju proffs på att mysa och hitta på roliga saker här hemma! 😀

Köket gjorde vi klart i söndags -ska visa!

8 comments

 1. A House With A View says:

  Vilken häärlig bildkavalkad från kalaset! Ser helsmaskigt ut! Tycker också det blev superfint med den pistagegröna gruppen i rummet bredvid köket, ser ut som allt knyts samman färgmässigt med kökstapeten!

  Önskar dig en riktigt skön kväll!

  Många krya-på-er-kramizar från aka

 2. alegni says:

  det var ett kalas som heter duga!
  klart ni stora också måste få leka lite med bettys presenter. vad snygg du är som rödhårig 😀
  krya på er, alla som är krassliga!
  kram
  ingela

Lämna ett svar