Klockan 10 for jag hemifrån denna lördag…

…för att möta upp syster Jenny i stan. Syster Jenny…nu kom jag att tänka på den där låten Syster Jane…hahaha nej eller vad heter den?! Jaja. Tillbaka till rätt spår igen. Syrran och jag hade bokat ett ZUMBA pass idag. Kan rekommendera det! Det passade mej betydligt bättre och det var faktiskt så kul att jag nog måste boka in några pass då och då. Blandat med styrketräning blir det nog skitbra. 😀 Passade på att återaktivera mitt träningskort också…om man inte tränar på ca 3 år så blev man avskriven. Taskigt lixom, jag tog ju bara en paus för att vara gravid och föda 2 barn ju.  😀

Shakira är riktigt snygg. Inte för smal och med mycket snygga former tycker jag. Fast i den här videon var hon faktiskt mycket smalare än vad hon brukar. I´m crazy but yoy like it! Tralla la la.  😀

Trevlig lördag önskar jag er!

This entry was posted in Blandat.

6 comments

 1. Lillasyster Johanna says:

  Jo, han tycker om sin nya gåstol. Sitter mest still än. Sen ville jag ha en med lite trögare hjul och trapp- och tröskelskydd oxå så den kanske inte är så lätt att förflytta sig med heller. 😉

  Vad kul att du har hittat nåt som passar dig! Jenny tyckte oxå att det var skoj hörde jag. 🙂

  Vad gör ni tre brudar på mån? Kan Theodor och jag komma och hälsa på?

 2. A House With A View says:

  Åh vad duktig du är som håller igång!! Jag har haft eländiga baciller här som jag försöker bli kvitt, sen så kommer jag igång igen också :)) Häärlig låt och fin artist!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

 3. Ansibecki says:

  Härligt att du kommit igång med tråningen igen! 🙂 Jag MÅSTE verkligen skärpa mej och sätta lite fart jag med. Har fortfarande inte vågat ställa mig på vågen… Vad söta dina barn är! 🙂

Lämna ett svar