Fredagsmys

Tänker ni på chips då? 😀

Tjejerna och jag har haft fredagsmys idag. Bara varit hemma och fixat på. Det är konstigt, men vissa dagar så känner man sej bara sådär otroligt lycklig och tacksam över allting. 🙂 Det är ingen speciell dag idag, men jag känner mej ändå så lycklig. Lycklig över mina härliga fyra barn och min älskade sambo. Lycklig över att vi får bo här på denna underbara plats allihop. Ja helt enkelt lycklig. Nästan äckligt lycklig. 😀

PUSS på dej syrran! Betty 2 år och Tyra 7 månader.

Jo just jag var ju på aerobics igår fast inte i stan utan här i byn. Jag tänkte att jag skulle ge den en andra chans…men nä! Nu vet jag att det absolut inte är nåt för mej. Jag gick faktiskt av efter halva passet. Tyckte att det fick vara nog med allt flaxande hit och dit. 😀 Jag fick ju inte ens träningsvärk efter passet i tisdags och då känns det ju meningslöst…ja lite så. Sedan måste träningen vara mer rolig än så. Det lutar åt att det blir ZUMBA på lördag och STEP på måndag iaf.

Mammas små prinsessor!

Ikväll ska Linus iväg till kompisar och det var visst nån tjej han skulle träffa, men jag behövde inte veta mer sa han. Tyckte han ja!  😉 Gustav skulle på stan med kompisar efter skolan, men han skulle äta middag hemma så långt vet jag. Middagen idag blir kött, klyftpotatis, sallad, bea och till det rött vin till Jocke och mej. Mmmmm.


Tack för att ni tittar in här allihop. Tyra tackar för alla söta kommentarer, hon blev så glad så!  😀 SKÖN FREDAG!

9 comments

 1. Min plats i solen says:

  Härligt att höra att du är äckligt lycklig Helena. Du har ju så mycket att vara lycklig över så fortsätt njuta av livet vännen och av er mysfredag.

  Sköt om dig!

  Kram Lotta

 2. Eija says:

  Ni är så söta allihop! Sockersöta! Ja, lycka, så känner jag också ibland för ingen speciell anledning…bara att få finnas till för dessa härliga ungar på denna plats på jorden…är också lycklig över att kunna känna förnöjsamhet, vilket jag tror kommer med åldern och mognaden. Men, är jag gammal tänker man då?
  Eija

 3. Lillasyster Johanna says:

  Oj, vad fina ni är idag alla tre! 🙂 Väldig kontrast till mig som var magsjuk igår. Slashaskläder, bh-lös, flottigt hår i en knut ala teskedsgumman, osminkad, glasögon. 😉

 4. Sussi says:

  Härligt att vara äckligt lycklig!!!
  Så söta tjejerna är, och så fort de växer.
  Visst är det underbart med barnbarn, man kan ju skjuta alla måsten åtsidan tills mamma och pappa kommer och hämtar.
  Ha en underbar helg,
  kram Sussi

 5. alegni says:

  det är nog inte bara tyra som är söt! ni är söta alla tre!
  vad flitig du är som orkar tänka på zumba och step och what not fast du har händerna fulla också i övrigt! önskar jag hade lite av din energi och drive!
  min bästa kompis försöker få mig med på zumba, men det är så vanskligt dyrt med årskort på gym här, så jag tycker inte jag har råd med det. måste ju ha kvar pengar till inredning också, förstår du 😉
  trevlig kväll! kram
  ingela

Lämna ett svar